Marcaje

Romadoria

Nume alternative: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria on-line

Ramadoria online - este un joc de browser gratuit on-line, dezvoltat de compania germană Looki . Compania are o vastă experiență în crearea de strategii care au fost în mod repetat dovedit de proiectele anterioare, deoarece joc online Ramadoria este favorit clar pentru titlul de cea mai bună strategie de browser gratuit!

O joc nlayn Romadoriya se va intoarce ceasul și să dea posibilitatea de a se bucura de ori maiestuoase ale imperiilor antice, permiteți-vă "de la și de a" construi un imperiu personal, proporțional cu legendarul Roman și se simt în rolul împăratului.

Cerințe de sistem pentru joc nu sunt foarte mari, astfel încât pentru a juca jocul on-line Ramadoria poate fi fără dificultate. Astfel, cerințele minime de sistem sunt după cum urmează:

· Windows 98 / XP / UI / Vista x32/Seven

· Procesor : Intel Pentium III 800 MHz

· 256MB RAM [ _13_]

· Placa video de 64 MB

De asemenea, trebuie să aibă acces la Internet și un browser

Alăturați-vă în joc Ramadoria este un foarte simplu și ușor de înțeles. Din moment ce Ramadoria joc on-line browser- nu este nevoie pentru a descărca și instala jocul pe computer. Pentru a începe jocul, aveți nevoie pentru a merge la site-ul oficial al jocului și selectând Inregistrare Ramadoria completeze un formular de mic, în care trebuie să precizeze:

· Login - numele care vor fi furnizate utilizatorului în joc

· E-mail [_13_ ]

· Parola

De asemenea, trebuie să citiți și sunt de acord cu termenii de utilizare a jocului. În acest Ramadoria înregistrate capete, apoi pornește automat jocul.

La început, toate acțiunile care trebuie completate sunt marcate cu săgeți verzi și însoțite de diverse sfaturi. Fiecare jucator este dat o parcelă de teren în cazul în care doriți să începeți să creeze un imperiu, cu ajutorul lui Guy asistent. Sarcini simple explica principiile de bază ale jocului, iar player-ul este deja începe să se dezvolte structura urbană.

Efectuat la un nivel înalt în relațiile de piață joc. Toate în jocul are următoarele resurse:

· Denard - este de monede de argint care servi pentru mai multe tranzacții monetare diferite

· Resurse - este monede de aur folosit pentru a angaja spioni

· Dispoziții - necesare pentru a furniza trupe [ _2_]

· Munitii - folosite pentru înarmarea armatelor [ _2_]

· Wine - un stimulent care face de lucru a alerga mai repede

Și gras Ramadoria on-line incepe cu o misiune în care doriți să construiască Roman Forum - clădirea principală în joc. După ce că există posibilitatea de a construi tavernă piață, case, diverse instalații militare. Important, toate clădirile, cu excepția forum poate fi construit o dată. Prin acest juca Ramadoria devine mult mai interesant, pentru că vă puteți construi orașele mari și să câștige armată uriașă.

Du-te la construcția, dezvoltarea și protecția orașul are o mulțime de timp și de resurse. Prin urmare, grata în joc on-line Ramadoria poate utiliza două strategii de bază.

În primul caz, în procesul de construcție este necesar să se folosească de vin pentru a ajusta lucrătorilor și a reduce timpul de construcție a clădirilor. Sau puteți petrece mai mult timp și să se familiarizeze cu principiile și regulile pieței și o înțelegere mai profundă a posibilităților de clădiri urbane. La începutul jocului în ambele sensuri sunt acceptabile, deoarece nou-veniți au imunitate care protejează jucătorii noi de la atace jucătorii care au atins deja un nivel ridicat de dezvoltare.

În joc, există o mulțime de diferite tipuri de trupe (aproximativ 30). Dar nu toate dintre ele vor fi disponibile imediat pentru jucător, pentru a începe utilizatorii subordonate va numai de soldați. Dar atingerea unui anumit nivel de dezvoltare, cu acumularea resurselor și după construcția instalațiilor militare necesare vor putea folosi soldați rămase.

In Ramadoria juca este posibil, cu ajutorul a trei tactici principale:

· Apărării al orașului

· Siege

· Luptă de câmp

În mod natural pentru fiecare tactica este necesar de a utiliza diferite tipuri de trupe, care este cel mai potrivit pentru ei. Astfel, creând o armată trebuie să se gândească la ce fel de lupte va avea loc și nu uita de apărare, altfel chiar si trupele cele mai de elită și puternice destinate pentru atacuri pur și simplu se va dizolva în apărare.

Este, de asemenea, demn de remarcat nivelul ridicat de grafice din joc, care este în mod clar unul dintre cele mai bune jocuri bazate pe browser.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more