Marcaje

RomeWar

Nume alternative: Roma War

RomeWar online - multiplayer online role-playing, creat în stilul de formarea Imperiului Roman, cu împrejurimile și obiceiurile corespunzătoare. Jocul conține atât luptele diverse si elemente de strategie, jocuri online, precum romewar diferit varietate de opțiuni în alegerea de tactică și strategie.

În romewar poate juca absolut gratuit joc romewar online necesită acces doar la internet și instalat pe browser-ul de calculator (Internet Explorer (versiunea 6 sau 7), sau Mozilla Firefox, Opera sau).

Pentru a începe jocul necesita înregistrare în joc romewar.

Romewar Înregistrarea este după cum urmează: de pe pagina principală a jocului, trebuie să specificați numele (sub ea va ști ceilalți jucători în joc), parola dvs., dvs. de e-mail, de asemenea, specifica sexul, rasa, selectați (sau Roman Galia ) introduce caractere de control și faceți clic pe "Sign Up". Toate, înregistrare romewar este completă, puteți începe jocul.

După cum sa menționat deja, pentru a juca jocul on-line romewar veți fi pe partea de Roma și Galia. Romanii sunt tehnologii mai avansate, ei sunt capabili să crească o varietate de produse agricole, pentru a extrage metale prețioase. Galii sunt înclinate la magie a naturii, ei sunt capabili de a îmblânzi animale sălbatice, ei sunt vânători excelente și vindecători.

În scopul de a juca jocul online romewar aici există 23 locații ale orașului: a Imperiului Roman, oraș de Galia, și alte teren neutru. A început să joace romewar, te afli într-un oraș sau oraș Lemonum Tarentum, în funcție de alegerea de rasă. Este de dorit să se găsească imediat te un mentor de numărul de jucători, care vă ajută să obțineți în joc.

Achizitionarea de obiecte necesare (arme și armuri) de pe piata, va merge la cazarma pentru a obține experiență inițială în lupte și să crească în nivel. În nivelurile inferioare, puteți crește treptat numărul de pence în portofel de pescuit, sau de lucru ca un mercenar.

Separat, ar trebui spus despre arta de război. Mută ​​aici alternativ. Înainte de a lovi, aveți nevoie pentru a muta puterea disponibilă pentru a muta celula spre inamic, dacă sunteți departe de inamic, va fi lovit în mod automat în partea din spate. În cazul în care inamicul va fi la distanță de izbitoare, aveți nevoie pentru a pune imaginea pe tick sa (în cazul în care doriți să lovit). Dacă doriți să puneți blocuri, a pus o bifă în imaginea caracterului său. Poate fi lovit sau puse blocuri cu două mâini.

O altă caracteristică a jocului: în luptă, aveți posibilitatea să eliminați orice element și uzură. Când îl trage, cursul nu este pierdut, iar în cazul în care rochii, aceasta contează ca un progres.

Pentru fiecare cursă, există patru opțiuni pentru dispoziții de caractere care determină calea dezvoltării sale. Pentru romanii l - gastat principiu, Triarius și Saleh, pentru gali - Arverne, Helvetia, Belgo și Druid. Fiecare dintre ele are avantajele sale (corp la corp sau de atac a variat, o strategie defensivă sau magice), afectează eficiența de luptă personajului și modelează personalitatea lui. De asemenea, fiecare dintre căile de dezvoltare, vă va oferi posibilitatea de a explora diferite profesii: constructor de nave, fierar, miner, Lumberjack, producătorul de vin, însoțitor, preot sau fermieri.

Scopul principal al jocului - aceasta este o dezvoltare economică și militară, ca personajul tău, și imperiul ca un întreg. Dezvoltare se realizează prin diferite mijloace: de la construcția și îmbunătățirile la jafuri și atacuri asupra vecinilor. Jocul este conceput astfel încât să aveți posibilitatea de a câștiga bani pentru dezvoltarea (de exemplu, pentru a extrage resurse in minele), și pot fi închiriate pentru o taxă de muncitori pentru a efectua anumite lucrări. Vă puteți alătura Legiunii, sub comanda unui jucător mai experimentat, sau crea propria dvs., experiența de pre-câștigului salarial, reputația, și de bani, desigur, pentru că va trebui să plătească ceva la fel de legionari.

Deci, joc online romewar în care puteți

- Eroii lupta impotriva computerului sau a altor jucători,

- Îmbunătățirea economiei pașnic, resurse miniere, construirea de clădiri;

- Creeaza-ti armata, atac, prada și sclavi de captare, sau pentru a aranja grupuri de protecție care să protejeze civilii.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more