Marcaje

Rulimony

Nume alternative: Rulimony

Joc Rulimony online - joc gratuit browser-ul creat pentru dezvoltarea abilităților și tendințe în copii. Joc unic va ajuta la rândul său, o distracție plictisitor și dureros proces de învățare și plăcută. Mai mult de 40 de mini-jocuri diferite de lumina nu numai liber de copii, dar, de asemenea, aduce beneficii substanțiale.

Joc online Rulimony proiectat pentru copii de vârstă preșcolară și școlară timpurie. Cu toate acestea, chiar și părinții vor găsi că este distractiv și să fie capabil să se joace Rulimony împreună cu puii lor. Deveni locuitor extraordinar al lumii basm este destul de simplu.

Rulimony de înregistrare on-line oferă o astfel de oportunitate. Vi se cere să completeze următoarele câmpuri:

 • Nume de copil
 • Parola
 • E-mail
 • Vârstă
 • Sex
 • Țara

Alăturați-vă în joc oferă, de asemenea, un personaj alegere joc Rulimony. Apoi, ai pus o capusa care sunteți de acord cu regulile jocului, permite copilului dumneavoastră să se joace și Rulimony nu împotriva obtinerea de știri util. Inregistrare Rulimony fi finalizată după ce primiți un e-mail cu instrucțiuni despre cum să activați contul și urmați pașii.

Tineti minte ca pe un singur cont, puteți crea doar un singur personaj. Dar, în cazul în care copilul dumneavoastră vrea să încerce să se joace cu altcineva, nimeni nu interzice de a crea un cont nou, cu o alta alegere de erou. În acest caz, nu va fi zverushki amuzant independent.

Ce au Rulimondii de locuitori? Care este impactul asupra jocului pe care ați ales-o pisică, sau, de exemplu, o vulpe?

Jocul are șase tipuri de caractere. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici distinctive.

Dog nu vă va dezamăgi dacă doriți adevărata prietenie puternică. Cu zborul lui de optimism fantezie și neliniștit nu se plictisi.

Hearted urs va demonstra lățimea de sufletul lui. Ajutor acest dinte dulce realiza un vis drag: pentru a vedea întreaga lume.

Fox straluceste cu ingeniozitate și expertiza sa. Această persoană sociabilă înțelege toată lumea, și asigurați-vă că pentru a avea grijă.

Bull poate deveni sufletul de orice companie. Iubește confort familia și casa lui. În jocuri, are scopul de a fi primul, așa cum se referă la ele foarte serios.

Cat - este întruchiparea de mai politicos și intelectualitatea. Nu va vorbi împotriva cuiva, și talentele lor să strălucească. Și, deși relația mouse de calculator ușor de el, uneori, se joacă.

Artful Iepurasul nu a ezitat și surprindă savvy lui. Târziu nu în normele sale, așa că este mereu undeva într-o grabă.

Aici, de asemenea, face cunoștință cu locuitorii minunat Rulimondii. Alegeți care vă place și începe să joace jocul online Rulimony.

Eroi noastre sunt ușor să se deplaseze în jurul valorii de lumea virtuală și poate lua parte la nici un joc. Joc online Rulimony pregătit pentru a modurilor de transport ecologice. Fiecare nou jucator primeste un skateboard personal. Dar este posibil să se schimbe în vehicul timp. La urma urmei, jocul se extinde în mod constant flota. De altfel, nu numai de transport, dar și alte obiecte de valoare pot fi achiziționate cu ajutorul joc moneda Auro. La începutul jocului ai unele taxe, dar mai mulți bani vor primi un quest.

Rulimony on-line este un oraș mare, cu o varietate de locații. Ele sunt separate pentru publice, comerciale și private. Printre abundența de clădiri și diferite cubbies veți găsi:

 • Beach
 • Cafe
 • Scoala
 • Club
 • Park
 • Magazine

Dragi părinți, după ce copilul dumneavoastră este de așteptat pentru a juca jocul on-line Rulimony, succesul său nu va trece neobservat de tine. În timp, vă veți da seama că copilul dumneavoastră este o citire mai bine, scrie, distinge culori, extinde vocabularul, îi pasă de mediul înconjurător, a învățat să gestioneze finanțele personale, capabili de a lua decizii cu ușurință găsi limbaj comun cu colegii lor. Acest joc este conceput pentru realizarea de sine ambele fete băieți. În procesul de jocuri online, copilul tau poate dezvolta memoria, logica, observație, gândirea spațială, abilitatile motorii fine, o ureche pentru muzica. În plus, dacă vei deveni Rulimony juca împreună cu copiii, se va contribui la înțelegerea și de coeziune dumneavoastră.

Jocul este disponibil și gratuit pentru toți, dar unele tipuri de mini-jocuri necesită pentru descoperirea de chei de aur. Cred că o cantitate relativ mică cheltuită pentru achiziționarea lor vor fi compensate. Chei de aur se va deschide mai multe oportunități și va fi o surpriza placuta pentru copilul dumneavoastră. Grăbește-te te rog copiii lor, pentru că ei o merită!

Face învățăturile adus plăcere și mândru de realizările sale krovinushku! Cine nu vrea să știi cât de mult este plăcut să respecte dezvoltarea cu succes a puilor lor. Joc Rulimony este în așteptare pentru tine și gata pentru a deveni helper dvs. foarte real!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more