Marcaje

Runes of Magic

Nume alternative: Runes of Magic

Vrei fantezie original? Vrei să joci gratuit și on-line? Vrei noi cipuri pentru dezvoltarea caracterului? Apoi, du-te la "Land of disperare" - bazat pe browser-ul multiplayer joc de rol, mai bine cunoscut sub numele de Runes of Magic on-line. Aici veți găsi o grafică modernă 3D, complot interesant cu o mulțime de quest-uri și, desigur, bătălii pe scară largă în formatul de jucător vs jucător.

Pentru a juca jocul Runes of Magic Online, va trebui să descărcați (ofsayta) și instala clientul jocului (programul pentru a rula jocul de la computer). Cerințe minime de sistem pentru PC, după cum urmează: CPU: AMD 2500 (sau Intel Pentium 4) 2. 0GHz, 1 Gig de RAM, placa video Nvidia GeForce 5700 128MB (sau ATI Radeon 9600 și similare), 10 GB de spațiu liber pe hard disk. Am nevoie pentru a instala sau actualiza DirectX 9. 0C. Runes of Magic joc on-line este susținută de către orice browser.

Acum creați un cont. Alăturați-vă în jocul Runes of Magic este realizată în browser-ul de pe site-ul oficial. Faceți clic pe "Start joc", și la sfârșit, selectați "du-te la pagina de înregistrare." Ai forma, se umple și faceți clic pe "Sign Up Runes of Magic». În formă, va trebui să specificați numele de utilizator (numele de ecran) și numele de forum, adresa parola cutia poștală curentă. La sfârșitul aritmetică simplă pentru a verifica și să accepte regulile jocului. Asta e tot ce vă va cere să Runes de înregistrare on-line Magic.

Apoi, trece la crearea personajului. Rasă într-un singur joc - este de oameni. Dar există opt clase de personaje: Warriors, Scouts, Rogues, Magii, preoți, Cavalerii, Gardienii și druizi. Ei bine, alege pe cine vrei să joci jocul Runes on-line de Magic. Warriors - luptă meșteșugari calificați care au strivire atac vigoare. Scouts - vânători și trackers, tir cu arcul și arbaleta poruncitor. Pungași - acrobati si ventilatoare pentru a lovi din nou, de pumnal armă principală și de viteză. Magee - înțelepți și avocații, armele lor - vrăji magice, a aruncat foc și fulgere. Preoții - intermediari între bărbați și zei, și chiar poseda puteri magice miraculoase, poate restabili sănătatea și a reveni la viață. Knights - clasa cea mai puternică, ei purta armuri grele și este operat cu ușurință de către orice armă. Deținătorii - acestea sunt una cu natura, invincibilă în corp la corp și au o armă suplimentară împotriva inamicului, animalele lor de companie. Druids - înțelepți și vindecătorii, pentru a supune inamicul cu vrăji lor. Principalul lucru este că știți exact util, care este, ajungând la nivelul de 10, puteți alege o clasă erou complementar, care este aici, are un sistem dual de clasă. În plus, dacă doriți, puteți modifica clasele locuri.

Runes of Magic joc online in care toate caracterele au o caracteristică comună - Strength, Agility, Stamina, Intelectul și înțelepciune. De arme pe care le va fi capabil să joace Runes of Magic, există o cu o singură mână săbii, pumnale, baghete, topoare-o singură mână, ciomege, două mâini săbii, doage, topoare și ciocane, arcuri și arbalete, și arme aruncate.

De asemenea, să joace Runes of Magic, și anume, pentru a vă deplasa în jurul hărții de joc, aveți nevoie de rune - pietre speciale, care pot fi integrate în obiecte și de a primi o varietate de abilități speciale.

Jocul are o profesie, sunt aplicate aceste instrumente. Fiind un artizan este la fel de importantă ca fiind un războinic - singura modalitate de a câștiga de aur și diversifica muniție lor.

Dar, desigur, cel mai important, ceea ce atrage joc Runes of Magic Online - se lupte extinse și spectaculoase în formatul de PVP (player versus player). Varietate de clase și arme, precum și capacitățile militare furniza aceste personaje luptă atmosferă unică de luptă, pe care suntem siguri ca nu vor fi resimțite până în prezent.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more