Marcaje

S4 League

Nume alternative: S4, C4

Joc online S4 League, este o combinație de tir și grafică anime superba. Deci, eu cred că atunci când veți experimenta o shooter neobișnuită cu o grafică uimitoare spectaculoase, acest joc nu te va lăsa indiferenți.

Vei avea acces la toate serverele din lume, ceea ce înseamnă că veți avea posibilitatea de a lupta, la discreția sa, cu jucători din diferite părți ale lumii.

S4 League on-line oferă posibilitatea de a crea propriul personaj unic. În joc magazin, în intervalul, există sute de lucruri se răcească și haine, arme și accesorii. Puteți achiziționa, de asemenea, o varietate de variante de coafuri și expresii faciale pentru a alege între personaj masculin și feminin - a crea un personaj unic, este foarte simplu. Deși va fi un shooter calificat stil grown sau un personaj anime drăguț în S4 League este posibil.

După ce ekipiruesh personajul tău, puteți lua parte la meciurile.

În acest joc, puteți alege modul de combinare în care vrei să joci. Aici presupunem mod Touchdown, în cazul în care va trebui să demonstreze abilitățile lor de luptă și de fotografiere, sarcina ta principală va fi să stăpânească mingea și returnați-l la poarta adversă. Sau, de exemplu, o Deathmatch nemilos și îți taie răsuflarea mod, în cazul în care să-l omoare jucătorii care aveți nevoie pentru a arăta abilitățile dumneavoastră strategice și de luptă.

Modul Chaser pentru un anumit timp, trebuie să se ascundă și să fugă de urmăritorii săi. Te avertizez că nu este ușor, mai ales atunci când urmăresc un secerător însuși. Dar dacă preferați un shooter clasic, S4 League Online va ofera modul arcade, nu va fi în măsură să demonstreze abilitățile lor în lupta împotriva roboți care distrug totul în calea lor. Aici va trebui să călătorească măsurarea 3D, pe cale de a se întâlni mii de adversari și de a le distruge. În plus, vi se va cere de la marile aptitudinile reflex și ideile strategice Superfast.

Alăturați-vă în joc S4 Liga vă va oferi posibilitatea de a se arunca cu capul în lume de shootere și anime, plus atunci când intră în jocul pe care îl obține un set de incepator, care va cuprinde: training semiautomat și sabie cu plasmă, două abilități care creștere a ofertei de viață pe 15 și la 30 de unități, precum și pantaloni obișnuite cu o manta.

S4League a fost creat de mișcare grafica anime - când va rula, sari, trage și zbura personajul tau va arata minunat! La fel ca personajele din populare benzi desenate. Cele mai noi grafice de stil vă va oferi cu mișcări de calitate și scene de caracter impecabil, chiar dacă ești încă un începător, și e primii pași în S4 League on-line.

Una dintre caracteristicile interesante este că S4 League juca pe orice calculator cu video.

În căutarea de titlul de cel mai bun jucător trebuie să se întâlnească cu mii de jucători profesioniști și justifica titlul.

Intrare S4 League on-line, se alăture clanului și a devenit numărul unu printre numeroasele jocuri anime și tras!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more