Marcaje

Sacru

Nume alternative: Sacru

Sacred - calculator fantezie joc de rol în genul de RPG. Producătorul german pe baza de Ascaron, adus la viata o serie de jocuri Sacred, tradus Prințul Întunericului. Jocul este interesant și incitant. Nu aveți prea tulpina sau de a construi întregul lanț în lupte strategice. Este sigur de a călători și quest-uri complet.

Cum de a termina de citit aceasta recenzie de joc, vă sfătuim să vizualiza clipuri video Sacre și capturi de ecran. Și apoi puteți descărca site-ul sacru joc.

Joc sacru vă oferă o oportunitate de a explora lumea de ficțiune. Vei juca pe continent, Ankara, în universul sacru.

Următoarea aveți posibilitatea de a alege pentru caracterul de opțiunile propuse:

• Gladiator;

• Mage Bătălia;

• Elf Forest;

• Elf închis;

• Serefima;

• Vampiressa.

Gladiator - cele mai bune din luptele corp la corp. Se descurcă cu orice fel de armă.

Battle Mage - principala armă de magie, dar, de asemenea, o bună cunoaștere a săbii, baghete, bete, etc etc Sfătui incepatori nu să-l aleagă. Are o armă pe care o foloseste numai.

Forest Elf - bun pentru începători. Acest lucru este reprezentativ de luptă numai pe distanțe lungi. Utilizați elfi magie, și numai cele mai bune gama de fotografiere de aproape, cu un arc și arbaletă.

Knight - corp la corp luptător. Foloseste puterea a elfilor intunecati si otrava. Personaj foarte interesant și puternic. Are arme numai pentru uzul propriu.

Serefima - mostenitorul îngerul mistică. Foloseste magie ceresc, și o bună cunoaștere a săbii, tir cu arcul.

Vampiressa - două într-o singură. La lumina zilei - un războinic puternic, și pe timp de noapte - un vampir puternic. Caracter de divertisment.

Cine în joc Sacru Vei juca doar alegerea ta. De-a lungul timpului, fiecare personaj se poate încerca.

Joc Prince of Darkness oferă la început anumite abilități personajele tale. Pe parcursul jocului, înălțător nivelurile, aveți posibilitatea să faceți upgrade abilitățile. De asemenea, la nivelul de performanță de personajul tău afectează setul valoare de caracteristici standard. Cum ar fi forta, rezistenta, agilitate, regenerarea fizică, mentală regenerare și carisma.

Sacred joc PC-ul este structurat pe nivele de dificultate, care au nume de metale prețioase: bronz, argint, aur, platină și niobiu. Și harta de Ankara continent divizat în părți - regiuni. Deci, vă sunt prezentate cu o întindere mare pentru dvs. așa-numita de mers pe jos.

Jocul se numește Sacra Prince of Darkness nu este în zadar. Se pare că gameplay-ul are o preistorie. Și, ca întotdeauna, de aici vine eroii cu intenții rele, apoi traduce intențiile lor. Suporte pedeapsa pentru el. În exil, el câștigă din nou putere și merge în lume pentru a rezolva rău. Vorbim despre shaddara.

Personajul tău trebuie să depună toate eforturile în îndeplinirea sarcinilor.

Încrezător că jocul Sacred ai deja intrigat. Nu este nimic mai distractiv decât rătăcind pe întinderi de lumea colorată. După programul de aici de bună calitate, toate cărțile au lucrat. Iar muzica este bine ales, nu pur și simplu nu distrage atenția de la jocul în sine.

Poate continua. De succes te joci!

 

Sacru