Marcaje

Saints Row 4

Nume alternative: Saints Row 4

Toate, fără excepție, știu că jocul Saints Row 4 - plagiatul este bine toate proiectele la scară largă existente. Noua parte nici măcar nu planificat ca o excepție. Dimpotrivă - acum jocul este o combinatie interesanta de GTA și Prototip în tratamentul original al creatorilor de Sfinților de la Volition. În ciuda faptului că acest proiect nu transporta un singur gram de informații unic, la fel ca el. Gamerii din intreaga lume recunosc jocul, chiar critici Palarie off la dezvoltatori, care își pot permite să împrumute nimic, dar în timp ce faci unele de proiect atât de diferit și special.

Ca și alte jocuri clone Saints Row 4 este încercarea de a pune în umbră elementele împrumutate. În timp ce cineva încearcă să ia un mare simt al umorului sau atmosfera absolut realist Sfinților sprijini pe frenezie. Proiect absolut Bezbashenny nu poate fi luat în serios, dar, de asemenea, trata în mod negativ la fel de imposibil. Partea nouă a puilor prezență Volition surpriză (deși în cantități mari) de locuri de muncă interesante și quest-uri de text fascinant. Precum și în îndeplinirea privit involuntar elementele de bază ale Matrix - a venit de la inima la noul joc, nu spune nimic.

Pentru a începe jocul, trebuie să descărcați Saints Row 4. După cum probabil știți, fișierele de instalare sunt descărcate acestui proiect întotdeauna destul de repede, mai ales dacă vă bucura de utilizarea link-uri de torrent trackere. Terenul de a patra Sfinților ridicat personajele principale la cel mai înalt nivel de putere - acum personajul principal este prezentat ca un președinte al Statelor Unite ale Americii (nu mai mult, nici mai puțin, obiective turistice, imaginați-vă cât de responsabil acum va trebui să joace Saints Row 4? ). Aproape de același mediu "lider" este, de asemenea, situat la distanță de mers pe jos - un prieten de președinte aparțin loc în administrația. Și, cum ar fi, apare ca necesar, să ia legile sfinte și a decide soarta omenirii, numai cu litera legii, dar se întâmplă ceva neașteptat.

Saints Row 4 buc spune despre invazia străinilor care au răpit nerușinare populația locală. Nu a exclus străini și domnul președinte. Apoi, tot ceea ce vine mai confuz și neclar - pentru un motiv oarecare străinilor plasat șeful statului model de Stilporta, exact ca un adevarat oras. Ce vor să realizeze acest lucru este neclară. Cu toate acestea, veți afla, desfășoară în Saints Row 4 misiuni de diferite tipuri.

O schimbare de peisaj a permis creatorii de joc pentru a adăuga câteva elemente noi. Mai mulți dezvoltatori de proiecte sa mutat departe de conceptul de GTA, care au exploatat intens în toate jocurile anterioare de producția proprie, și a decis să schimbe direcția de dezvoltare în direcția de fantezie. Ei bine, ei s-au dovedit destul de bine, ei bine, inițial, atât de precis. Pentru a avea o idee clară despre joc, puteți vizualiza un special conceput pentru Saints Row 4 trailer video de inovații care detaliază și avantaje.

 

Saints Row 4