Marcaje

Saints Row: The Third

Nume alternative: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third - joc legate de gama Saints prime, placa nebun care este cunoscută de toți gamer. Noul proiect a reușit chiar să depășească valoarea de șoc de toți predecesorii săi la un loc. Frivolitate proiecte întotdeauna prezentate variază de la alte clone de jocuri bazate pe GTA. Dezvoltatorii de jocuri au reușit să vină cu SR originalitate și dea urmașii lor un condiment special pentru o nebunie lumină. Acesta a fost mult timp un fel de proiect "cip", un favorit de multi jucatori.

Ca și alți "tovarăși» Saints Row: The Third PC-ul are mare de personalizare - încă jucatorii pot alege aspectul personajul tău "a gusta". Cu toate acestea, acest cuvânt se spune și atât de mult, aș dori să schimb câteva cuvinte pentru a menționa povestea minunat. Mergând în joc, va fi foarte surprins, pentru că de la o bandă necunoscut a fost plecat. Acum, sfinții au devenit un adevarat brand. Sub "marca" de a produce haine și băuturi răcoritoare Saints Row: The Third plimbare cu masina chiar si cu logo-urile acestor oameni - mai mult decât serios! Bursierii sunt invitați să facă filme. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă de obicei în viață, faima excesivă a adus unele probleme. Dupa o serie de evenimente oribile inexplicabile sunt sfinți în Stillporte - un oraș mic ocupat de membri ai unei puternice bande de "sindicat".

La început de joc, ca și mai înainte, va fi necesar să se înceapă Saints Row: The Third descărcare. Braț suport orice torrent de încredere, și după câteva minute se poate vedea personal ce sfinții au pregatit pentru tine de data asta. A gătit, trebuie să se constate o mulțime, și în tot acest timp mai seamănă sărbătoare orgie în timpul ciumei, fărădelegea - în general, nu va fi plictisit. Actualizat în Saints Row: The Third Misiunea proiectat pentru joc dinamic, dar pentru că căscat nu este recomandată. De exemplu, imaginați-vă personajele într-una dintre sarcinile vor avea nevoie pentru a merge la planul de zbor prin parbriz, sau, de exemplu, intră în inima unui reactor nuclear și chiar lupta cu zombi.

Ceea ce este cel mai izbitor - proiect administra pe tot parcursul gameplay-ul pentru a menține bara stabilit de primele misiuni. Că este, arata foarte echilibrat și adecvat. Deci, în Saints Row: The Third va juca vreodată frumos și confortabil. În afară de aventura, sarcini și misiuni planificate, vă așteaptă o mulțime de surprize în "jocul regulat" de viață. Deci, în timpul meu liber personajul tău va fi capabil să se angajeze în activități imobiliare sau de a concura cu cei mai apropiați concurenții săi. Și, desigur, mini-misiuni anulat pe nimeni!

Eroul principal va fi un nou câteva modalități de a câștiga bani, astfel că problemele financiare din joc puteți uita pentru o lungă perioadă de timp. Mai multe informații și o descriere a maselor de noi beneficii interesante ale proiectului sunt descrise în eliminat pentru Saints Row: The Third trailer video. Trebuie să vezi cu ochii tăi și partaja cu prietenii.

 

Saints Row: The Third