Marcaje

Salem

Nume alternative: Salem, Salem

Salem online - joc gratuit client multiplayer cu elemente de strategie elaborate de tipul de nisip. Proiect de studio suedez creat Seatribe, și este editor Paradox Interactive. În lumea jocului simțit în mod clar accentul pe istorie. Acțiune dezvoltă în secolul al 17-lea. Verificați că a fost coloniști New England din Anglia. Utilizatorii vor trebui să acționeze ca una dintre ele. Fiecare colonist trebuie să cumpere o casă, pentru a construi propriul lor teritoriu, pentru a avea grijă de extracția de resurse, de a stabili relații cu ceilalți jucători să învețe pentru a distruge diferite creaturi care ajunge în picioare, și încearcă să-ți fac rău, și să se asigure că alimentația și odihna sunt oportune . Fără nevoi speciale nu ar trebui să atace vecinii lor, deoarece acestea pot fi mai puternice decât tine, și vă va oferi viața de două ori nimeni nu va. Atunci când sunt depășite de moarte, atunci acesta este sfârșitul. Deci, dacă voi dori să continue să joace Salem, va trebui să înceapă de la zero, cu un nou erou. Deci, să fie moderat modest, moderat aventuros, moderat ambițios - și că va crea un viitor mai bun!

Pentru a reveni la lumea fantezie, aveți nevoie pentru a descărca și instala clientul jocului Salem pe PC. Dar, înainte de a ocupa acest lucru, trebuie să creați un cont. Salem registru - este completarea unui formular special cu astfel de domenii: numele de utilizator și parola (în următoarea linie din nou), adresa de e-mail. În concluzie, bifați mult si sa confirme acceptarea Contractului de utilizator și dorința de a obține știri util. În ceea ce privește cerințele de sistem, ele sunt destul de rezonabil și nu va fi un impediment. Aproape toată lumea se pot bucura de joc, folosind un calculator, cel puțin o configurație medie.

În cazul în care pentru a începe jocul in Salem? Mai întâi de toate aveți nevoie în propria casă. Pentru a avea casa ta, trebuie mai întâi să execute contractul pe teren. După aceea, trebuie să vă gândiți la resursele, și, în plus dobândi instrumentele. Aceasta din urmă poate fi fie cumpărate sau artizanale. Desigur, toată această nevoie de ceva timp, așa că nu cred că va fi bine. Pentru a face acest lucru, muncesc din greu pentru mai multe zile. Dar atunci e frumos să se bucure de roadele muncii tale! Acasă - un loc unde vă puteți relaxa și relaxați-vă după o lungă călătorie în locațiile de jocuri imense. Apropo, tot ceea ce este dincolo de bunurile sau de proprietate pe care alți utilizatori sau oraș neutru din Boston, sau doar un pustiu unde plină cu tot felul de animale sălbatice. Aveți nevoie pentru a fi în mod constant în alertă, în cazul în care viața pe care într-adevăr scump.

Zona menționată în condiții de siguranță, numit Boston aveți capacitatea de a comunica și a comerțului cu alți jucători. In principiu, este o platformă creată pentru relațiile sociale. Dar când ne-am decis să rătăcească prin alt loc, se poate aștepta nimic - de la atacul de fiare agresive pentru a ataca jucători. În ceea ce pentru ciocniri între jucători, aici sunt cateva reguli. Astfel, un jucător care face în mod constant astfel de antichități, mai devreme sau mai târziu, va fi pedepsit. În acest caz, se pune un semn negru, și apoi după ce situația va veni atunci când societatea se va întâlni și răzbuna personajul negativ. Nu este un alt punct pe care ar trebui să știți - utilizarea de magie. Magic - un lucru bun, dar numai în termen de motiv. În cazul în care prea dus de val, care poate shlopotat marcă foarte negru și a devenit subiect de vânătoare de fani furioși dreptate.

În general, în esență un joc Salem - o dezvoltare continuă. Practic ceea ce se întâmplă este destul de real si natural. Ai construi, produs de acest material, și apoi să încerce să îmbunătățească și să extindă habitatul acumula resurse utile intra în relații comerciale cu scopul de a încheia oferte profitabile și se simt în cele din urmă, ne-am stabilit aici confortabil și în siguranță. Deci, du-te la obiectivul dvs. chiar și pași mici, în timp ce apăra cu disperare bunurile lor în cazul în care este necesar. Tot ceea ce va fi angajat, interesant și plăcut, astfel încât acest joc este o modalitate foarte bună de a se rupă. Doar încercați - Nu vreau să vină off!

 

De înregistrare on-line Salem