Marcaje

Savage 2

Nume alternative: Savage 2

Savage 2 Game - shooter online în ficțiune gen strategic. Strămoș al primului număr al Savage. Producătorii s-au făcut îmbunătățiri, dar nu la fel de ciudat ca fanii spera.

În Savage 2 joc tot nevoie de asemenea monștri.

Înainte de a juca acest joc Savage 2, aveți nevoie pentru a inspecta cerințele de sistem. Jocul nu are nevoie de o mașină cu parametri de varf, trebuie doar pentru a răspunde acestor cerințe înseamnă:

• procesor cu o frecvență de 1.3 - 2.2 GHz;

• 512 MB RAM - 1 GB

• placa video de 128 MB,

• 2 GB spațiu pe hard disk;

• acces la Internet.

Joc Savage 2 este oficial gratuit, dar care ar îmbunătăți posibilitățile de caractere, puteți cumpăra conturi premium.

Atunci când este testat, se poate trece acum pentru a proiecta jocuri. Savage 2 înregistrare presupune un proces destul de simplu:

1. vizitați site-ul oficial al jocului Savage 2;

2. bifați "joc gratuit" box;

3. du-te pe foaia de înregistrare, apăsând pe linia de "pagina de înregistrare";

4. introduce un pseudonim caracter (nume), care conține unu la șaisprezece cifre sau litere;

5. introduceți adresa dumneavoastră de e-mail curent, asigurați-vă că, de fapt, pentru că va veni aici și să actualizeze informațiile necesare;

6. veni și introduceți parola, nu folosiți parole cu alte resurse online;

7. Repetați acest lucru pentru a crea o parolă;

8. selecta activarea (gratuit sau nu)

9. asigurați-vă că pentru a selecta una dintre opțiunile, unde ai învățat despre jocul Savage 2;

10. faceți clic pe "Creare cont nou".

Aveți în joc. Aici vei întâlni echipa într-o cantitate de cinci la treizeci și doi jucători. Au posibilitatea de a deveni lider al acestui grup și să le conducă la partea de sus a jocului. Fi fie unul dintre soldați subordonate. Sarcina principală a jocului Savage 2 - de a distruge adversarii centru de comandă și de a distruge-le pe toate. Puteți alege oricare trezire a personajelor propuse, și ei nu au fost de ajuns. Ei au toate caracteristicile individuale. Cu toate acestea, în acest caz, toate au aceleași atribute. Introducerea lor la tine:

• Sănătate;

• mana;

• rezistenta;

• armura;

• miere agaric.

De sanatate - este suma pierderilor absorbite primite înainte de moarte.

Mana - ca magie necesare pentru a efectua anumite caracteristici și vrăji magice.

Stamina - necesar pentru sărituri, de curse și de zbor. Nu ne putem permite rezistenta la zero - inacțiune Player.

Armor (factor de protectie) - Reduce daunele primite în luptă. Pe fiecare jucător trebuie să aibă armura care pot fi cumpărate de la începutul jocului. Acestea joacă un rol important în corp la corp.

Ciuperci miere - pentru fiecare nivel de experiență, jucătorul câștigă puncte. Experiența rezultată ajută la îmbunătățirea jucător într-o anumită direcție.

Savage 2 Online necesită un joc strategic. Nu e chiar așa. Noi ar trebui să ia în considerare în mod clar fiecare pas, chiar după ce comandantul dă comanda.

Poate că jocul Savage 2 nu este de mult te apreciez modificări, comparativ cu prima parte, dar încă aici îmbunătățit grafică și animație.

Urmatoarea alegere este a ta. Mult noroc pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more