Marcaje

Sferă

Nume alternative: Sfera on-line

Joc Online Sphere - un joc captivant care a creat dezvoltatorii de pe piața internă. Se poate face un concurs rezonabil de acest gen de jocuri MMORPG.

Toată lumea știe că câteva jocuri interne lăuda de bună calitate, dar putem spune că jocul sfera on-line este excepția de la regulă. Primul joc a revenit în 2003, dar în ciuda vârstei sale, jocul continuă să crească și de a atrage mai mulți și mai mulți jucători noi. Inițial juca jocul online Sphere ar putea doar de încărcare. Pret pentru utilizarea de joc a fost de 5 y. este lună. Dar destul de o mulțime de timp on-line Sfera este absolut gratuit, ceea ce a atras și mai mult la mult mai multi utilizatori ei.

Alăturați-vă în joc Sphere trece prin cea obișnuită pentru acest tip de jocuri, scheme. Primul lucru de făcut - este de a crea un profil pe site-ul jocului. Trebuie să introduceți numele de utilizator, parola și adresa de e-mail. Domeniul de aplicare al Înregistrarea necesită, de asemenea, instalarea clientului de joc, care pot fi descărcate direct de pe site-ul web. După cum puteți vedea, on-line de înregistrare Domeniul de aplicare se întinde pe toate un pic de timp, lăsându-l în joc.

După ce a trecut de procesul de înregistrare, puteți trece direct la joc. Conform istoriei, lumea a fost creată în joc după vicisitudinile lungi cu care se confruntă manuscris indian vechi cu mantre pentru a crea o varietate de universuri iluzorii, care este Domeniul de aplicare. Inițial, el a fost scos din pergamentul de India în 1203, și apoi a petrecut mult timp în bibliotecă bizantin, de la care a căzut în mâinile fratelui său Batiz. În 1348, Europa a suferit o nenorocire teribil - o epidemie de ciuma bubonica. Ca un refugiu de o boală teribilă, frate Batis a decis să creeze o lume paralelă de fericire. Dar a crea este necesar ca mantrele cititor a fost în liniște completă, care nu funcționează, deoarece călugării conceput pentru a arde eretic Batiz. Tocmai din acest motiv, în loc de planificate Fericirea Mondial, a fost creat din greșeală o lume de mizerie, în cazul în care un număr infinit de monștri diferite, timpul trece mai repede de 12 ori, și o dată la 666 ani există o distrugere completă. Din acest motiv, în lumile exterioare încep să fie prea diverse dezastre și calamități. Apoi, pe partea de sus de care s-au pierdut între lumea exterioară și Sphere.

Prins într-un mediu complet diferit, oamenii au început treptat să curteze în lume, a început să creeze în oraș și de stat. S-ar părea că totul merge bine, dar apoi măsură ce trecea timpul, iar ora de distrugere a lumii, și am avut de a face ceva. Încerca în mod natural pentru a salva lumea poate fi la fiecare jucător.

În sfera poate juca pe șase continente. Hyperion - este cea mai mare insula, Helios - insula mica, separat de el mai târziu un alt continent, numit Rhodes. Leon - cel mai mic continent care mai tarziu separat de corpul principal și, de fapt, o insulă. Cele două continente rămase - o Phoebus și Charon, care sunt, respectiv, lumina și întunericul. Charon de asemenea, servește ca o închisoare pentru infractori. A lungul continentelor sunt încuietori diferite, care, în cele mai multe cazuri fac parte din diferite clanuri. Juca jocul on-line este mult mai ușor într-o parte din clanul. Unul din această lume nu este ușor! Joc on-line, în general, Sphere, care se bazează în principal pe lupta inter-clan, nu în război cu monștrii înfricoșătoare.

Spre deosebire de cele mai multe jocuri, alegerea de clasă caracter se realizează treptat în joc trecere. Ocupația principală a jocului este o luptă, așa că este puțin probabil ca jocul va fi foarte mult de jucători iubitoare de pace. Domeniul de aplicare trebuie să joace într-una din 14 de specialități diferite. Caracterul are doar doi parametri - titlul și puterea magică. Experiență de încărcare este numai pentru victoria asupra dușmanilor în luptă.

Destul de bună grafică în joc, mai ales dori să subliniez este detaliu a personajelor. Calitate textura lasă mult de dorit, dar dimensiuni atât de mici de clientul jocului, aceasta este destul de acceptabil. Căutări în joc, aproape toate foarte asemănătoare și monoton, este evident că dezvoltatorii nu au pariat explicit pe ele.
Astfel, avem un joc destul de interesant mai ales pentru lupte de clan și lupte.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more