Marcaje

Sfera 2: Arena

Nume alternative: Sfera: 2 Arena

Sphere 2: Arena online - joc multiplayer fantezie gratuit online care vă va scufunda în lumea de Sphere.

Cerințe minime de sistem pentru joc sunt după cum urmează:
- Sistem de operare Windows XP/Vista/7
- conexiune la internet
- Procesor: PIV-1500
- Memorie 1024 Mb RAM,
- Video: nivel GeForce3 și mai sus cu 64 MB VRAM
- minim 700 MB de spațiu liber pe hard disk.

Pentru a putea juca acest joc on-line Sphere 2: Arena aveți nevoie pentru a instala cea mai recentă versiune de DirectX.

Alăturați-vă în joc Sphere 2: Arena nu pot fi necesare dacă sunt înregistrate în proiect Nikita. On-line, ca Sphere 2 joc on-line: Arena este conectată la un registru unic GameXR pașaport. Dacă te-ai înregistrat deja un cont încă, Sphere 2: înregistrare Arena online este posibilă în două moduri:
- simplu - să introduceți numele caracterului dorit, parola și adresa de e-mail;
- complet. Aici vi se va cere, în plus față de datele standard, introducerea de numele și prenumele, precum și răspunsuri la două întrebări secretă. Toate acestea vor fi utilizate în cazul pierderii datelor de autorizare.

Doar pentru a juca aveți nevoie pentru a descărca și instala software-ul pe PC-ul client de pe site-ul oficial al jocului care te duce nu mai mult de 10 minute.

Sphere 2 Arena joc on-line este foarte diferit de alte jocuri de acest gen. Acest joc este destinat exclusiv la menținerea lupte între jucători reali. Lupte cu inteligență artificială, atunci când te joci acest joc Sphere 2: Arena on-line, nu ar trebui să facă. Pur și simplu nu oferă de călătorie în lume, îndeplinirea sarcinilor cu ghicitori și clădiri de cercetare, pesteri si altele asemenea.

Când joci Sphere 2: Arena, atunci alegerea este înainte, pentru care dintre cele două rase de a face acest lucru.
Oameni. Această populație inițială a lumii Fields, oamenii nu au aspectul tipic. Ele pot avea o culoare diferită a pielii, ochilor, părului, tatuaje pot fi multiple. Stil de îmbrăcăminte, de asemenea, variază și depinde de gustul proprietarului. Masculii sunt de obicei mai mari decat femeile, dar nu mai puternic pentru putere. Adversarii lor de a chema oamenii fremderami. Oamenii sunt foarte creativi, poate deține magie, dar este deosebit de bun la conceperea de mecanisme de luptă complexe. Vampir sânge un efect de vindecare asupra oamenilor, le dă puterea si rezistenta.
Vril. Oamenii le numesc vampiri. Ei vin dintr-o lume pierdută acum Abrak. Vril au pielea echitabil, urechile ușor subliniat, ochi, refluent roșu. Vril nu se tem de usturoi sau de lumina soarelui. Ele nu se hrănesc cu sânge, cu toate că ele servește ca mijloc de susținere, fără de care Vril slăbește. De argint nu-i ucide, deși o otravă slab. Vril soluționa moșii. Foarte talentat in magie, realizate din lemn, metal, piatră meserii calificate. Ei sunt foarte rapid, agil și tenace, deși inferior la om în putere.

Joc Sphere 2: Arena Online ofera jucatorilor dezvoltarea caracterului în mai multe clase:
- Warrior
- Mag
- cercetaș
- preot.

Fiecare clasă la rândul său, are mai multe specializări pe care le au de a alege, va alege să-ți placă în timpul jocului.

În zona 2: Arena poți să te joci, luptand in luptele pentru cele două domenii: valea râului și Ravine Gram-gon. Fiecare domeniu are specificul său de luptă. Valea râului în arena de a capta Gram sinistru Timolanta de cristal și cinci altare. În Ravin-Gon Ayzenshloss nevoie pentru a surprinde castel.

În timpul jocului, veți avea posibilitatea de a participa la aceste tipuri de lupte:
- (persoane și Vril în aceeași echipă) libere,
- rasa (persoane împotriva Vril)
- inter-clan (clanuri luptă între ei de influență).

Inregistrare Sphere 2: Arena se va deschide înainte de a insulei, a pierdut între valurile de Chaos. Pe aceasta insula nu poate scăpa, astfel încât locuitorii pot duce doar luptă neobosit fără sfârșit cu fiecare alte.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more