Marcaje

Sphere: Reborn

Nume alternative: Sfera: Pererojdenie

Sphere: Reborn online - acesta este primul joc multiplayer role-playing în stil rusesc de fantezie.
Alăturați-vă în joc Sfera: de curse Reborn necesită un client special, apoi introducerea de nick, parola, adresa de e-mail. Înregistrare Sphere: Reborn nu este necesar în cazul în care aveți deja un cont, în orice proiect de GameXP NIKTIA. On-line. Dacă ați uitat parola de pașaport sistem GameXP, joc Sfera: ajutor online Reborn-l recupereze.

La începutul jocului, vi se solicită să creeze un personaj și alege propriul aspect, inclusiv tatuaje. Personajul are mai multe caracteristici. Acest titlu (succese militare), gradul de (realizări magice), sănătate, prana, sațietate, parametrii de atac și apărare. Nivelul maxim de titlu și putere - 60. Când joci Sfera joc online: Reborn, apoi la un anumit stadiu de dezvoltare a caracterului tău, el va fi capabil de a alege o profesie. Această profesie magic - Inchizitor, Druid, vrăjitor, Necromancer și Archmage. Combaterea profesie - Crusader. Hunter, Steel Maestre, Gunslinger, Bandier. Asasin, Barbarian, Thief și dezvoltare a cererii Blacksmith ca abilitățile magice și militare. Profesii Guild Maestrul vă va învăța, și să cultive în meseria aleasă, va trebui să-și îndeplini sarcinile.

Pentru a juca acest joc Sfera: Reborn on-line și de a dezvolta caracterul tău, trebuie să omoare monștrii care populează lumea. În plus, personaje NPC care locuiesc în orașe, va va oferi o misiune pentru a distruge monstrii si bine să plătească pentru el. Du-te la vânătoare pentru un monstru poți singur, sau poate lua cu o companie, în acest caz, nivelul monstrului crește foarte mult. Cu atât mai mare monstru nivel ucis, mai mult experiența puncte te. Toate în joc mai mult de 150 de specii diferite de monstri insetati de sange.
Joc Online Sphere: Reborn oferă mai multe opțiuni de tranzacționare - sau NPC-dealer sau alți jucători. În acest ultim caz, aveți posibilitatea să se certa.
Pentru a reda Sphere: Reborn cu succes, puteți obține în orice grup de a efectua o activitate sau de a adera la clanul. Clanuri în joc un număr mare, dar începe acolo și nu atât de ușor să supraviețuiască probă.

Pentru a câștiga va fi prevăzut cu mai mult de 500 de arme și 50 de artefacte magice. Arme care sunt disponibile, determinate de nivelul de dezvoltare a caracterului.
Personajul tau este karma, care determină locul învierii și pierderea sa la moartea a lucrurilor. Karma poate fi îmbunătățită prin efectuarea anumitor sarcini.
Sphere: joc online Reborn va da personajul tău o carte de bucate, care va fi scris rețete pentru utilizarea de pulberi pentru a oferi lucruri proprietățile neobișnuite ale Cartea mantrelor în care să stocați vrăji.
Luptele din joc dinamic, pentru toate gusturile. Uneori clanuri sunt bătălii la scară mare pentru posesie de încuietori.

Pentru o sfera: joc Reborn, aveți nevoie pentru a vă familiariza cu cele patru continente - Hyperion, Charon, iar Fed Rhodes si opt orașe. În fiecare oraș jucător de așteptare pentru Misiuni interesante, lupte și capcane.
Domenii Mondiale originea în Evul Mediu, el a creat un călugăr care a vrut să scape de ciuma ravagii într-o lume nouă și fericită. În schimb, din cauza arestarea și executarea, un călugăr a reușit să creeze o lume de suferință, care sa dezvoltat în mod constant magie, precum și există multe monstri. Există o profeție care prevede că domeniul de aplicare al lumii va pieri, și cu el va muri și țara noastră, a șocat o mulțime de dezastre lovit. Atât de mulți bărbați curajoși caută așa-numitul nod de master, care poate preveni împlinirea profeției.
Sphere: Reborn de înregistrare on-line este foarte simplu, dar veți obține într-o lume de magie și cavaleri, în care va fi în măsură să ia locul său de drept.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more