Marcaje

Mirese din umbră

Nume alternative: Mirese mohorâte

Shadow Brides - o echipă de mirese va salva lumea de rău

Joc RPG

Shadow Brides cu elemente de strategie. Dezvoltatorii sunt studioul Laura Games, care astăzi este singurul proiect. Merită atenția noastră? Creatorii au făcut tot posibilul. Deși intriga nu este nouă, iar mecanica jocului este cunoscută de mult. Dar suntem atrași de o mare selecție de eroi cu abilități și abilități diferite, eroi unici, necopiați din alte jocuri, și anume eroi de mireasă. Întreaga ta echipă de luptă va fi formată din mirese. Da, da, n-ai auzit. Acesta este punctul culminant al jocului și, în consecință, numele. Jocul în sine s-a dovedit cu o mulțime de funcționalități și opțiuni - doar puțin. Toate caracteristicile jocului sunt concise și se completează reciproc, plus există câteva caracteristici distinctive. Dar mai întâi lucrurile.

Funcții de joc

Creatorii insistă că acesta este un RPG pur. Dar am spune că are și elemente strategice. De exemplu, trebuie să vă gândiți la echipa și să lansați eroi în luptă într-o anumită ordine, să le combinați și, de asemenea, să țineți cont de aptitudini. Personajul tău principal, lordul, apare inițial pe câmpul de luptă. Câmpul este format din celule „trei câte trei”. Fiecare dintre ele poate găzdui o mireasă. Plasarea mireselor costa puncte de joc, care se acumuleaza in timp. La început vei avea 20 de puncte - folosește-le cu înțelepciune.

Fiecare dintre mirese are propriul său cost de raritate și plasare. În total, până la 8 mirese pot fi folosite în luptă, până la 4 la un moment dat din care să aleagă. Crește-i la nivel și echipează-i cu cele mai bune echipamente și nu uita de celebritate. Cu cât eroul are mai multe stele, cu atât provoacă mai multe daune și are performanțe mai mari. Trage miresele de pe lista de așteptare pe câmpul de luptă, lansându-le astfel în luptă. Lupta este pe rând, dar toată lumea luptă automat. De asemenea, puteți activa plasarea automată a luptătorilor, dar în luptele dificile aceasta nu este cea mai bună soluție.

Shadow Brides pe PC este plin de tone de temnițe și tot felul de temnițe, atât PVP, cât și PVE. Cu alte cuvinte, lupta cu jucători reali sau cu personaje de joc. De exemplu, campania principală constă din multe părți cu teme și povești diferite. Veți învăța despre vampiri, vârcolaci, tot felul de ghouls și demoni. Desigur, trebuie să-i învingi - la urma urmei, aceasta este calea eroului!

O parte interesantă a jocului este interacțiunea cu miresele tale. Alege-ți animalul de companie și răsfăța-l:

  • cadouri
  • petrec timp împreună
  • cel mai bun echipament
  • creștere stele
  • ținute noi
  • o colecție de fotografii sincere

Toate aceste caracteristici sunt deblocate prin învingerea jocului. Unii jucători se plâng de tutorialul lung. Dar acest lucru nu va face decât să simplifice jocul în continuare și să introducă toate subtilitățile jocului. Asa ca ai rabdare de la bun inceput si in cateva zile vei deveni cel mai puternic lord cu cele mai tari mirese.

Descărcarea Shadow Brides pe PC este destul de ușoară. Deși jocul a fost dezvoltat pentru dispozitive mobile, îl puteți juca cu ușurință pe un computer sau laptop. Doar instalați oricare dintre emulatoarele Android disponibile și bucurați-vă de bătălii!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more