Marcaje

Compania Umbrelor

Nume alternative: Compania Umbrelor

Joc Shadow Company - subiecte militare multiplayer gratuit first-person shooter, care necesită punerea în aplicare a strategiei. Developer - Doobic Game Studios folosit Unreal Engine 3 moderne. Realist format grafic 3D minunat permite plonja în vârtejul evenimentelor, absorbit complet în atmosferă a ostilităților. Te afli într-o lume crudă în care nu există absolut nici reguli listate. Pe câmpurile de luptă din haos absolut, pentru că, în scopul de a perturba cât mai mult posibil de participanți jackpot nu sunt pretentios în mass-media. Dacă nu vă place restricții, constrânsă în viața reală, vizitați Compania Umbrelor on-line pentru a experimenta sentimentul de libertate deplină de acțiune. Să ia parte la confruntări gasca brutale și se dovedesc a altora care merită a fi un lider!

Pentru a juca acest joc Shadow Company va avea nevoie de un calculator această configurație:

- Sistemul de operare Microsoft Windows;

- Procesor P4 3. 0Ghz;

- GeForce placa grafica 7600;

- RAM de 1 GB.

Pentru ca acest tip de client de joc, trebuie să-l instalați pe PC-ul dumneavoastră. Dar poate că aceasta este doar după ce treci de înregistrare Compania Umbrelor. Puteți crea un cont pe site-ul, sau în orice rețea socială care vă interesează. Alăturați-vă în joc Compania Umbrelor implică introducerea adresei de e-mail și parola. Nu sunt probleme inutile, totul este ușor.

Joaca Shadow Company vă va fi, de unități de conducere. La dispoziția dumneavoastră, puteți avea până la opt soldați. Nu vă faceți griji cu privire la faptul că, atâta timp cât poți controla una dintre ele, altele pot fi distruse. Pentru a proteja unitățile în momentul în care nu se poate să acorde o atenție la ei, există un modul de monitorizare. Prin aceasta ei se pot apăra, dacă este necesar. De remarcat de asemenea faptul că unitățile sunt dotate cu anumite caracteristici. Trebuie să fi pompat și de a îmbunătăți parametrii de saloanele lor, în scopul de a le permite să reflecte în mod adecvat dușmani puternici de atac.

După prima dată când ajung să fie într-o crimă respirabil lume periculoasa ar trebui să o intalnire cu un con locale. În acest fel, veți obține primul loc de muncă, și în cele din urmă primul său profit. Vă provernetsya fapte sângeroase mai mult, cu atât mai mult acesta devine un sac de dolari. Banii în această lume fără compromisuri rezolva aproape totul. Banii - nu este doar un mijloc de a obține toate cele necesare, dar, de asemenea, puterea și putere.

Compania Umbrelor joc on-line oferă utilizatorilor mai multe moduri. Printre ei se va găsi cu siguranță ceva care va fi cel mai potrivit pentru tine. Primul modul - până la 24 de jucători în luptă. Acest lucru înseamnă că ar trebui să te afli printre cele 24 de mercenari și se repezi cu capul înainte în lupta fierbere. O caracteristică a acestui mod este capacitatea de a ajuta camarazii răniți. Pentru aceasta aveți nevoie doar pyatyunyu întindere. A rivalii care au epuizat deja luptă lungă și primit unele daune, în cazul în care nu spera la mila. WIMP poți termina fără milă, fără a face o mulțime de efort pentru asta. Modul următor - "bani murdari". Considerat regimul cel mai plin de har. Problema este evident - stoarce de dolari sac. Convenabil, proprietarul cache este marcat pe radar. Fii atent, pentru că în acest mod, timpul este limitat. Și un alt mod la fel de interesant - rezolva competențe. Există un mare potențial. De exemplu, puteți trage inamicul într-un moment în care el crede că trece cu elicopterul de sprijin apel om mort, folosiți invizibilitate și chiar să organizeze un bombardament covor.

Este demn de menționat faptul că Compania Umbrelor pot juca folosind formularul de First Person. Acest comutator pentru un lunetist sau o revizuire cu binoclu. Experimenta pe deplin potențialul în modul de joc. Aveți grijă de armura decent, transportul de luptă disponibile. Lume de joc interactiv este atât de saturate și variat, care este imposibil de a descrie totul în câteva paragrafe. Prin urmare, acesta va fi cel mai bine dacă propria lor experiență pentru a vota toate caracteristicile deschide treptat înainte nick timpul jocului. Asigurați-vă că nu va fi lăsat dezamăgit! Prezentare generală - optimist! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more