Marcaje

Returnează Shadowrun

Nume alternative: Returnează Shadowrun

Shadowrun Întoarce-tactic joc de rol calculator în genul de fantezie și cyberpunk. Compania Scheme harebrained independente, care a dezvoltat și lansat în jucărie lume, i-a dat oa doua viață. Ca și în versiunea originală a jocului Livrare Shadowrun a acționat ca un pic de o tabla de joc de rol. Și în 2013, ea a dat naștere nu numai pentru Microsoft Windows, Mac OS X și Linux, dar și pentru tablete. Jocuri pentru Shadowrun Returns Android și Shadowrun Returns PC, nu există diferențe. Acest același joc.

Când ați debordant deja dorința de a juca acest joc, puteți trece pe pentru a căuta site-uri unde puteți descărca jocul Returns Shadowrun. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de activarea JavaScript pe calculatorul dvs. doar un anumit software necesar. Iar jocul este a ta.

Joc Shadowrun Returns începi să joci după selectarea sex, rasă și clasă de caracterul tău. Rasă. Ca urmare, nu afectează mult abilitățile dumneavoastră. Dar clasa, deși este posibil și dor, dar atunci când vei ajunge alegerea configurația viitoare a statisticile din joc. Jocul Returns Shadowrun prezentat șase clase:

• Samurai Street;

• Mag;

• Decker;

• Shaman;

• Rigger;

• Adept Battle.

Street Samurai - cel mai bun luptator, și folosește cea mai bună armă. Poate dezarma inamicul.

Mage - reprezentanti cu abilitati magice. Ele sunt citind o aură carte de alții, chiar și prin pereți. Poate sesiza caracteristicile celorlalte personaje.

Decker - un fel de hackeri. Hack, fura informații, dezvăluie sistemul de usa - este supus la tot ce este legat de Matrix.

Shaman - apel spiritele. Atunci când nevoia - doar face totem și încurajează un anumit spirit. Dacă nu se calculează tăria, spiritul ar putea întoarce împotriva apelantului.

Rigger - drone manipulate pentru recunoaștere și sprijin de foc.

Combat Adept - mai bine decât doar de arte marțiale. Cu toate acestea, ei au magie. Este ușor de a ataca mai multe tinte simultan.

Joc prezentat în fața ta este un amestec de magie și tehnologie. Aici sunt elfi fabuloase, orci, și altele asemenea, dar au aspect cu totul diferit. Ceva de genul punk de pe acest joc aparține genului de cyberpunk.

Ai în univers Shadowrun în 2054. Tu - Shadow Runner - mercenar. În timpurile recente tine, ca nu este norocos în viață, dar apoi veți primi o scrisoare de la un vechi prieten care a murit și a cere ajutorul în găsirea criminalului. Nu puteți rata această șansă de a lupta! Și lanseze într-o călătorie pentru a rula în oraș. În prezența a vă toate armele necesare. Și ea un fel de nu depinde de clasa ta. Poti fi un elf cu o armă.

În ceea ce privește inteligența de vrăjmașii voștri, atunci nu este, desigur, ușor. Pentru că ei sunt proști puțin, nu trage înapoi și să dea ușor să te sinucizi.

Dar Grafica jocului este mare. Acompaniament muzical este un pic sumbru, dar cu toate acestea nu distrage atenția de la lucrul cel mai important. Pentru jocul a fost compusă special compozitori de muzică.

Dupa ce a citit revizuirea poate vizualiza video și Livrare Shadowrun poate începe gameplay. Prietenul tău este în așteptare pentru ajutor. Te joci bine!

 

Returnează Shadowrun