Marcaje

Shank 2

Nume alternative: Shank 2

Cerințe de sistem:

Procesor: Intel Pentium 4 @ 2. 4 GHz / AMD Athlon XP 2600 +

RAM: 1. 5 GB

Video: 256 MB

Spatiu pe disc: 1. 5 GB

Shank 2 - joc arcade, realizat în stilul de animație, aventurile continuat de un fost asasin, care stăteau pe calea reformei și răzbunare pentru moartea iubitei sale. Deși în Shank 2 protagonist și corectate, dar obiceiul de a folosi metode violente pentru a rezolva problemele. Pentru a face acest lucru, se folosește o varietate de dimensiuni cuțite, macete și o selecție largă de arme de foc. Shank 2 joc este foarte dinamic și necesită îndemânare și reacție considerabil. Toate actele de violență atras caricatură, ca în secțiunea anterioară, toate făcut în mod deliberat dur și sângeros. Povestea este gândire profundă diferit și ideea generală este că Shank, obosit de haosul din jur și crima este rezolvată urât elemente criminale arată că a venit momentul de a trăi împreună, dar de modul în care a ales pentru acest lucru foarte radical.

Gameplay

Shank 2, care este distractiv de a juca și de fervoare, ca intriga se invarte in jurul personajului principal. El se învârte și se învârte ca un titirez, graba pentru nivelurile de două-dimensionale, role, sărituri și fluturând cuțite, explodează și distruge hoardele de inamici. A atras fântâni de sange si curge ca apa, peste tot există explozii și focuri de armă, flăcări aprins, și tot ce se întâmplă pe tot parcursul jocului, de la primul până la ultimul nivel. Protagonist Shank 2 laconic și cu buldozerul calm mătură prin niveluri animate, zdrobitor totul în calea sa. Pentru a distruge inamicul poate veni în toate la îndemână, care poate fi găsit departe de inamic sau chiar puțin seamănă cu o armă. Macete, drujbe, bâte de baseball, cuțite, pistoale, puști de vânătoare, aruncătoare de flăcări și chiar de bucătărie - tot ceea ce vine în joc în Shank 2. Toate acestea pot fi savurate în picioare, așezat, sau sărituri. Shank 2 joc vă permite să utilizați în mod activ și a mediului, ameliorarea inamicul în gropi uriașe și abisuri, trage în jos sarcini suspendate suspendate peste capetele de accidente obișnuite.

Misiune

Shank 2, pe care poți să te joci pentru totdeauna, din păcate, este limitat la doar opt misiuni. Cu toate acestea, ele pot dura ore, și pentru toată lumea există un mod de cooperare, în cazul în care compania va fi al doilea jucător de a participa la apărarea propriilor lor vieți și mai multe cufere de împingând forțele inamice care va urca pe tine la nesfârșit pe toate laturile. In plus, va fi deschisă treptat pentru a atinge și noi costume pentru personajul principal, cum ar fi apariția speciilor bizare fără adăpost sau alte.

De sânge și de acțiune

Joc Shank 2 nu poate fi considerat un joc cu drepturi depline acțiune în sensul modern al genului de jocuri pe calculator. Jocul este tras foarte colorat și atractiv vizual. În acest joc de acțiune nu este de a nega dinamismul și viteza, precum și role pe brutalitate ca personajul principal, ursuz și furios și tot ce se întâmplă pe ecran în timpul toate misiunile. Poveste pompat în sus, dar este pentru jocurile de acest gen și nu este necesară, pentru că cel mai important lucru din ea este unitatea, mișcarea constantă și o mulțime de sânge. Oportunități în joc sunt limitate doar de imaginația de jucător, durata misiunilor și reacția dumneavoastră.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more