Marcaje

Joc Shini

Nume alternative: Shini geim

Fani de lupte samurai, bătălii masive PvP și anime Bleach vor fi cucerite de jocul de browser Shini Game, susținut în tradiția japoneză de a crea imagini și acțiuni. Echipați-vă și deveniți mântuitorul locuitorilor din Seyret.

Joc

Shini: totul a început așa ...

Eroii sunt câteodată răniți și au nevoie de recuperare. Omul nostru curajos a primit o bătaie bună și, pentru o vreme, a căzut din realitate. Când a venit, a realizat că nu și-a adus aminte de mult. Pentru a depăși amnezia și pentru a se recupera, va trebui să pună o mulțime de energie pentru a deveni un războinic cu drepturi depline și pentru a revigora orașul ghidurilor sufletelor. Comandantul îl comandă în lumea celor vii, unde se va întâlni cu tovarăși și prieteni adevărați, precum și cu luptători cu dușmani și monștri oribili.

După ce ați început să jucați Shini Game, trebuie să asamblați o echipă de soldați, să explorați spații noi, să terminați multe misiuni și să câștigați experiență cu abilitățile, să vă îmbunătățiți caracteristicile, să obțineți arme și să faceți upgrade la uniforme. În pompare vă va ajuta:

  • Academy Shinigami
  • S S
  • Arme
  • Trage Hogek și Rayatsu
  • Soul Pietre extrase în Evenimente

Mergând în teren, veți primi cadouri, bonusuri și veți putea căuta automat traseul.

Se alegem un erou și creăm o imagine

Fiecare potențial samurai are nevoie de înregistrare în jocul Shini, după care poate deveni unul dintre cei trei eroi:

  • Kido este un adevărat intelectual. Abilitățile sale analitice și logice sunt deja arme puternice, pe care se opune dușmanilor.
  • Kiken terorează adversarii, manipulând cu abilitate o sabie cu două mâini. El este tânăr, inteligent și neobosit, ceea ce îl face un războinic valoros.
  • Reydzin deține în mod fenomen ceapa. Viteza cu care trimite săgeți spre inamic este uimitoare.

Curând într-unul dintre eroi, creați-i imaginea, încercând trăsăturile feței (ochi, păr, haine) și haine.

Exponați-vă împrejurimile prin cumpărarea de caractere în tavernă sau completarea sarcinilor. Cu suficiente persoane disponibile, distribuie rolurile în echipă pentru un echilibru mai bun al puterii. Primul rând ia valul principal de agresori, cel de-al doilea distruge în mod activ inamicul, iar al treilea - acționează cu magie. Studiați proprietățile subordonaților și, în funcție de caracteristicile lor, găsiți locul potrivit pentru ei în rânduri.

Luptele sunt însoțite de efecte speciale magice. Totul se întâmplă rapid, dinamic, iar schimbarea peisajelor apare datorită mișcării războinicilor între lumi. Heroes fulgerul zbura pe teren, trecând bastonul în ofensivă sau apărare. Războinicii răniți în urma lor părăsesc urme sângeroase și, uneori, pictează artefacte: săbii zanpako, pungi cu argint, "curele de suflete generoase".

Cumpărați niște bani pentru a cumpăra lucruri utile în magazin, permițându-vă să câștigați mai repede și să vă protejați viața. Sortimentul se deschide treptat, pe măsură ce creștem experiența și numărul de sarcini completate.

fațete atractive ale jocului

Potrivit povestii, iPlayer

Shini Game nu este departe de sursa originala, care nu poate sa nu-i placa fanilor originalului. Înainte ca jucătorii să apară pe planetă colorată, diversă și pe scară largă, cu grafică clară, tridimensională și coerentă. Imaginile din desene animate nu distrug impresia deloc. Dimpotrivă, ideea autorilor este demnă de aprobare din partea jucătorilor, care pot adăuga încă o perlă colecției personale de jocuri anime.

Jucăria browserului vă permite să interacționați cu oamenii reali prin caractere virtuale, ceea ce transformă luptele într-o competiție de logică, viteză și gândire tactică. De asemenea, este plăcut ca fiecare zi petrecută în joc să aducă un nou premiu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more