Marcaje

Shogun: Total War

Nume alternative: Shogun: Total War

Shogun: Total War - turn-based joc de calculator, cu o strategie globală. Aceasta este primele jocuri de eliberare, inițiate pentru dezvoltarea de populara serie de jocuri video Total War. Compania a dezvoltat și a lansat o companie de joc deja a investit în joc și toate forțele sufletului decât dorit recunoașterea ei. Joc Shogun: Total War îndeplinit așteptările lor, pentru că în momentul în care are mai mulți utilizatori și de fani. Puteți deveni unul dintre ei, și nu vei regreta.

Prin lectură această revizuire și se uită la joc Shogun: Total War film și a examinat capturi de ecran, puteți vizita site-ul și să se joace Shogun: Total War descărca. Aici va veni pentru a ajuta programul disponibil pe computerul dumneavoastră.

Game Shogun : total război joc înseamnă bătălii tactice în timp real. și în timp ce rulați una dintre cele mai mari clanuri din Japonia feudala. Evenimentele de joc se desfășoară Sengoku-Jidai, care se încadrează la începutul anului 1530. Scopul tau principal în joc - controlul clan în timp ce efectuează operațiuni de luptă pentru a obține titlul de Shogun.

Fiecare clan ocupă o mare parte a teritoriului statului de Japonia, care la acel moment sub amenințarea de separare și Ostrava adiacente.

Jocul are alegerea dvs. de aceste șapte clanuri: Shimazu, Mori, Oda, Imagawa, Takeda, Hojo, Uesugi.

De asemenea, în joc Shogun : total război prezentate astfel de caractere sunt în măsură să efectueze operațiuni sub acoperire pe harta strategică. Ele sunt numite agenți, acestea sunt: ​​

  • Emisar;
  • Shinobi;
  • Ninja;
  • Geisha;
  • Priest - catolic.

Emisar - fără rezistență se pot deplasa prin teritoriul inamic. Responsabil de relațiile diplomatice dintre clanurile. Slab înainte de ninja și gheiselor.

Shinobi - este un spion. Ușor se mută pe dușmani și rapoarte de teren mișcări de armate și toate accidentele. Slab înainte de ninja și gheiselor. Pot fi executate.

Ninja - acest tip de asasin. Scopul său este, în principal în rândurile superioare. Vulnerabil la alte ninja și gheise. Pot fi executate în cazul în teritoriul inamic. Dacă lucrarea nu moare în mod automat.

Geisha - un asasin profesionist. Combină abilitățile și Shinobi Ninja. Chiar dacă nu o căutare, acesta nu este încă vizibil, și să nu moară. Slab înainte de ninja și geisha. Dar în cazul nindzyay au o șansă de a supraviețui, și nu de la loviturile de o Geisha.

Priest - catolic - reduce loialitatea inamice provincii teritoriu. În timp ce creșterea pe teritoriul său. Pot fi afectate ninja sau gheișă.

Cu ajutorul acestor eroi pot atinge obiectivele mai repede.

Joc Total War Shogun prezentate în grafica de bună calitate, nu este posibil cu cea mai bună calitate de detaliu. Muzica, care nu mai puțin important este pentru modul de joc, are, de asemenea, o forma buna.

Puteți descărca Total War Shogun și nu pierdem timpul și să conducă o armată pentru a începe lupta pentru recunoaștere de clan dumneavoastră. Și nu uitați să consulte joc Shogun: Total War prieteni.

Noroc joc!

 

Shogun: Total War