Marcaje

Silent Hunter 5

Nume alternative: Silent Hunter 5

Cerințe de sistem:

Procesor: Intel Core 2 Duo 3. 0g GHz

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Spatiu pe disc: 10 GB

Silent Hunter 5 - simulator bătălii navale, în cazul în care jucătorul primește posibilitatea de a se simtă ca și căpitan de vas de luptă subacvatic. Cea de a cincea parte a celebrei serii, numit Silent Hunter 5 este faimos ca și predecesorul său, cele trei componente principale - prezența unui restabilit complet pe baza de probe reale ale flotei de submarine germane, cel mai larg amploarea acțiunii, precum și întreaga greutate geypleya inerent numai simulator reală. Joc Silent Hunter 5 ia în considerare toate posibilele factorii care au fost necesare căpitan de submarin în timpul al doilea război mondial. Cele mai multe din timpul pe care îl va petrece pentru scanarea adâncimi subacvatice în căutarea unui potențial inamic și să încerce să se uite pe navele de război de suprafață ale flotei inamic, atac cu torpile astfel rapid să-l pună pe partea de jos.

Plimbare prin compartimentele

Joc Silent Hunter 5 are posibilitatea de a observa personal acțiunile echipajului. Această opțiune a fost disponibil, începând cu a treia parte, cu toate acestea, nu toate colțurile submarin dumneavoastră au fost disponibile pentru vizualizare. Acum ești în rolul de căpitan te poti plimba prin compartimentele navei și a vedea pentru ei înșiși moralul echipajului ca au pregatit pentru un atac iminent, în cazul în care nu există nici o oboseală sau nemulțumire. Joc Silent Hunter 5 va permite chiar si mici să dețină dialoguri cu membrii echipei, unde puteți afla într-o conversație ușoară despre starea de sanatate a marinarilor sa soție, scrisori de la un iubit, și așa etc Dar acest lucru nu este un divertisment de cele mai importante în joc și întreaga navă poate trece de la camera torpilelor la coada poate fi un cuplu de minute, și subiecte de comunicare cu marinarii și ofițerii începe rapid pentru a deranja, astfel încât accentul se află direct pe conducerea navei și realizarea comanda sa Probleme Fleet.

Coerența

In Silent Hunter 5 va juca un rol important nu numai relațiile în cadrul echipei, dar, de asemenea, calitățile personale ale fiecăruia dintre membrii echipajului. Silent Hunter 5 joc îți oferă posibilitatea de a da ordine direct de la fiecare membru al echipei, dar, de asemenea, vizualiza lista de la un set special de punctele forte ale fiecăruia dintre ofițeri și soldați. Marinarii torpila compartiment va încărca mai repede, mai repede pentru a efectua manevre mecanica si acustica la o distanță mai mare se poate identifica o potențială țintă. Pentru dezvoltarea acestor caracteristici vor trebui să facă ochelari speciali care Silent Hunter 5 vor fi acordate pentru executarea cu succes a sarcinilor lor în calitate de căpitan de acțiune și executarea de sarcini ale misiunii.

Plot

Campanie Subiect va începe pentru tine în septembrie 1939, la o zi după începerea al doilea război mondial. Eroul principal al povestii va fi locotenentul Oscar Entvikler. Prima misiune a jocului va fi pentru tine un prolog, formare și povestea din primele zile ale războiului o confruntare mare subacvatice. Apoi, se așteaptă zilele de lucru severe de luptă căpitanul submarin al marinei germane, în cazul în care se va efectua patrule de luptă, pentru a ataca convoaie cu aparate, rezista submarine aliați. Într-o mare varietate de setări de joc, în cazul în care vă puteți conecta te numeroase opțiuni de control, traducându-le de la manual la modul automat.

 

Joc pe calculator Silent Hunter 5