Marcaje

SilkRoad Online

Nume alternative: Silk Road Online

Te reprezinte multiplayer online role-playing, care vă va duce înapoi în zilele de China antică, Orientul Mijlociu și Europa. Acest lucru este Silkroad Online joc în cazul în care Marea Silk Road este un web de legătură între lumea din Asia și Europa. Ai sansa de a face aventurile tale contribui la curlicue Silk Road.

Silkroad Online joc nevoie de a descărca și instala jocul pe computer. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

1. În site-ul principal de joc, descărcați downloader de joc (3. 2 MB)

2. Apoi executați fișierul descărcat și deschide centrul de joc.

3. Acolo, selectați "My Games", unde puteți începe descărcarea de joc Silkroad.

4. După aceasta, executați Descarcă fișier petrece instalarea jocului. La lansarea jocului, vă va conecta automat la serverul de joc.

În scopul de a se apuca de treabă în lume de joc de aventură Silkroad în ea, calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime:

Procesor: Pentium 3 de 800 MHz sau mai mare

Memorie: 256 MB

Nivelul video: GeForce2 sau ATI 9000

Sunet: DirectX 9 compatibil. Harta 0C

Hard Disk: 4 GB sau mai mult

Sistem de operare: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista.

Apoi, trebuie să fi trecut Silkroad simplă înregistrare

1. În "înregistrarea" de pe site-ul principal de joc să specificați tipul de personajul tău (comerciant, vânător sau hoț)

2. Introduceți noul nume de utilizator (numele pe care le va învăța pe serverul de joc)

3. Confirmare parola noua. De asemenea, specifica o întrebare secretă (numele de fată al mamei tale, etc ) Iar răspunsul, în cazul în care uitați parola.

4. E-mail

Apoi, trebuie să confirmați acceptarea de către dumneavoastră a regulilor de joc. Toate aceste date sunt trimise ca o cerere de înregistrare. După ceva timp pe e-mail de confirmare vine cu un link la profilul dvs. în joc, atunci putem presupune că înregistrarea în joc Silkroad terminat.

Prezent Silkroad joc on-line include 2 curse: europeni și chinezi.

Cursa european. Joaca joc Silkroad on-line pentru cursa Europeană poate, folosind șase clase de personaje: războinic, mag, vrăjitori, Bard, un preot și un tâlhar. Fiecare clasă este unic și are caracteristici speciale în joc. Rasă europeană se concentrează în întregime pe grupul de joc, care compensează pentru fiecare jucător slăbiciune. Fiecare clasă în grupul au propriile lor sarcini care se potrivesc cu abilitățile sale.

Cursa din China.

Cursa din China nu exclude căi individuale și înarmat cu o varietate de arme: sabie, arc, sulita. Dezvoltarea de competență într-o anumită armă permite jucătorului să-l combine cu alte specii și să urmărească dezvoltarea unei sucursale unic. Redarea ca personajul a cursei din China, vă puteți dezvolta caracterul tău singur, fără ajutorul grupului.

Silk Road joc online este actualizat în mod regulat, și lumea Silkroad on-line se schimbă. Deci, probabil, apariția de noi rase, personaje si clase.

După cum sa menționat mai sus, în timpul înregistrării, veți alege o profesie

Pentru care sunteți invitați să joace în pregătirea de nivel Silkroad 20. Trei dintre ele: Merchant, Hunter, Rogue.

Merchant. Pentru a juca Silkroad joc on-line pentru comercianții după ce nivel 20 cap la Guild de Merchants. Aderarea breasla creați un alias și haine noi comerciant. După acest împrumut probleme organizatorice: cumpara camioane, a crea un grup cu alți comercianți și de vânători pentru a proteja mai bine caravana, bunurile de cumpărare și-l conduce la alte orașe pentru afacere de vânătoare.

Hunter. Sarcina Hunter este de a proteja caravanele de la atace bandiți și monștri. Pentru aceasta, el devine un procent de comercianți de vânzare. Puteți deveni un vanator dupa ce nivel de 20, a intrat în Hunter Guild și grupuri organizate (rulote), cu comercianți și alți vânători.

Rogue. După aderarea la un nivel breasla 20 Outlaw te ridici la drumul de aventură, în cazul în care pentru a supraviețui trebuie să faci jafuri trec rulote, creând o bandă cu alți hoți. Ar trebui să se abtine de la vanatori care primesc o recompensă pentru capul tău.

Silkroad joc on-line (Silk Road) - crearea de compania coreeană Joymax, care datorită frumuseții sale externe precum și interactivitatea lumii va șterge nasul multe jocuri on-line, în același gen. Puteți crea un personaj este individual și independent de joc. Tot ceea ce contează este mediul de joc și soluțiile. Inregistreaza-te Silkroad vă cufunda în lumea de călătorie pe vechi metropole mondiale (Bagdad, Constantinopol, Damascus), precum și alte oraș magic fără precedent. Este o lume de aventură pentru jucătorii care călătoresc peste tot din Asia, America și Europa. Alătură-te lor!

Aventuri in Silk Road mondial on-line de așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more