Marcaje

SimAgri

Nume alternative: SimAgri

SimAgri joc este un simulator online si unul dintre jocurile de la fermă. În acest joc va trebui să dezvolte ferma ta, grija pentru diverse culturi.

În joc SimAgri înregistrare este foarte simplu. În scopul de a înregistra în joc SimAgri trebuie să dovedească următoarele:

1) Introduceți numele de utilizator și parola.

2) Dați-ne adresa ta de e-mail și serverul pe care doriți să joace.

Redare joc SimAgri poti puteți selecta una din mai multe activități care sunt legate de agricultură

- Selecție: Puteți alege una din mai multe specii și rase. Bovine, porci, capre, oi, iepuri, găini, bibilici, American Buffalo, care va trebui să aibă grijă de fiecare zi.

- Cultivarea: Puteți alege să crească grâu, porumb, sfeclă, soia și mai mult. Și, de asemenea, de exemplu, puteți încerca o livada cu meri.

- FWF: FWF înseamnă agrofirmovye lucru. Nu va ofera servicii de la alte activități agricole de către fermieri ca semănat, arat, fertilizare și mai mult.

- Transport: Puteți deveni un operator de transport a contractantului. Veți controla camionul dumneavoastră sau a altor mijloace de transport.

- Dealer Agricultura: Echipament agricol vinde la alți agricultori. Cumpara, vinde, reparare, închiriere de echipament.

- Vite Center: Vei fi responsabil pentru punerea în aplicare a inseminare artificială pentru alte ferme. Tu trebuie să găsească cele mai bune animale de reproducție, probe de material seminal inseminate bovine.

- Cooperativa Agricolă: Tu controlezi cooperativa agricolă, oferind terenuri către alți agricultori sub contract pentru a cumpăra și vinde producția de alimente și de culturi prin cooperare.

Inceput SimAgri Vei juca după cum urmează:

1. În primul rând trebuie să vă abonați la Simagri. Abonament este gratuit și durează mai mult de câteva minute. Odată ce vă înregistrați, puteți începe să jucați imediat.

Odată ce v-ați conectat, primul pas este de a alege locul în care vă va dota ferma. Pentru a face acest lucru, selectați regiunea și apoi departament / provincie.

Poti cumpara case, animale de fermă, mașini, terenuri, etc Și apoi să înceapă să gestioneze ferma lor.

Puteți cumpăra, de asemenea, o Simpass special, care vă va oferi avantajele și noi opțiuni pe care va optimiza ferma virtuală.

Puteți dezabona în orice moment. Contul dvs. va fi oprit și toate datele sunt pierdute. În plus, în cazul în care dezvoltatorii de joc vor găsi înșelăciune, mai multe conturi, contul dvs. va fi șters indiferent dacă au avut sau nu Simpass.

SimAgri joc online bazat pe principiul, precum și toate celelalte fermă. Va trebui să cumpere animale și plante, grijă de ei, recoltare și să facă un profit.

Sign SimAgri în joc pentru drum liber, pentru a îmbunătăți posesia dumneavoastră, fair-play, și să vină pentru a câștiga!

 

SimAgri de înregistrare on-line