Marcaje

SimCity 4

Nume alternative: SimCity 4

Procesor: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Video Card: Direct3D 7

SimCity 4 - de popular simulator-urbanism, care a devenit al patrulea într-una din cele mai longevive seriale strategice în piață calculator. SimCity 4 jocuri au o listă largă de oportunități în cazul în care jucătorul este disponibil în terraformare pentru a crea o platformă mult mai convenabil pentru a construi orașul tău sau peisajul unic, care distinge orașul tău de la toate celelalte. În SimCity 4, puteți împărți orașul pe secțiuni speciale și formează zone - zone rezidențiale, centre de afaceri, zone industriale și de a asigura sistemul de securitate socială, de transport și de utilitate pentru locuitorii din orasul tau.

Moduri de joc

Ca și în tranșe anterioare ale jocului seria SimCity 4 poate oferi mai multe moduri diferite de transmisie, au caracteristici comune, dar lista foarte diferit de caracteristici. Întreaga de joc în Simcity 4 este împărțit în trei etape principale - Dumnezeu Mode, modul de primar și modul Sim. În SimCity 4 modul zeu vă permite să schimbați suprafata de teren de teren, în cazul în care se va construi orașul tău, munți și compara erectie pădure înapoi și să se scurgă râu. După formarea site-ul pentru metropola dumneavoastră și limite de decontare cu vecinii, veți putea să înceapă construcția în modul de a primarului. Ori de câte ori joc Simcity va permite să se plimbe în jurul orașului dumneavoastră ca un cetățean în parte, care va trebui să creați un singur personaj, un SIM care va trăi în orașul tău și să se bucure de toate beneficiile pe care le-ați creat.

Clădiri din Simcity

Alegerea player există o listă largă de clădiri de diferite epoci si stiluri arhitecturale și un cunoscator reală va găsi aici și Art Deco și stil neo-romanic, și chiar stilul de ambarcațiuni american. În plus, aici puteți găsi multe clădiri celebre din orașe mari din lume, cum ar fi San Francisco sau Los Angeles. Toate acestea cu o precizie uimitoare în modele tridimensionale, care au fost prima utilizare a grafice tridimensionale în jocuri ale seriei. Sistemul grafic permite structura cât mai aproape posibil de a crește orașul tău și să le ia în considerare în detaliu, și să facă acest lucru va fi posibil, nu numai în timpul zilei, dar pe timp de noapte, atunci când aspectul de orașul plin de lumini sclipici și semne de publicitate, care va arăta cu adevărat de nedescris. Atmosferă toate această diversitate vizual saturată de oraș mare va fi completată de mirare potrivite exact muzică și piste de sunet, în cazul în care calm și relaxare pentru muzică, veți auzi sunete de metropola de viata.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more