Marcaje

Saga

Nume alternative: Saga

Pentru a începe un joc Legend on-line, aveți nevoie de următoarele cerințe de sistem:

· Browser cu cadre de sprijin și de activarea JavaScript;

· Browser-ul recomandat pentru acest joc este Microsoft Internet Explorer 6. 0 sau mai mare. Browser-ul Opera nu este recomandată, deoarece este posibilă afișarea incorectă a oricărei referințe, funcționarea necorespunzătoare a unor taste;

· Rezoluție minimă a ecranului - 800x600, recomandat - 1024x768 .

În scopul de a începe să joci Legend, trebuie să completați formularul de înregistrare. Alăturați-vă Legend conține mai multe elemente:

1

. Introduceți numele personajului;

2

. Invent parola. Încercați să vină cu o parolă complex, astfel că nimeni în afară de tine nu a putut ghici;

3

. Alegerea un caracter cursă;

4

. Selectati sexul personajului.

Legenda joc online populate de rase diferite, fiecare dintre care are propriile avantaje. În Legend online, puteți deveni un membru al uneia dintre rasele prevăzute

· Oamenii;

· Elves;

· Dwarves;

· Hobbiti;

· Dwarves.

Oamenii sunt rasa cea mai versatil. Ele sunt la fel de dispuse la orice tip de activitate. Prin natura acestei curse este foarte ospitalier, dar nu pierde vigilență. Oamenii sunt usor de dresat orice aptitudini de arme, dar rezultate remarcabile în artele marțiale nu se poate ajunge. Ei depune în munți și câmpii, în apropiere de râuri și lacuri.

Elves cursa foarte frumos - se pare că ei sunt perfecte. Ele sunt înțelepți, bună cunoaștere a abilităților magice. În arme, cu excepția sabia magică, și preferă ceapa. Elfii sunt educați și bine instruit, prietenos.

Gnomi - rasa pipernicit. Ei trăiesc în zone de deal sau în pădure. Gnomi creative și posedă la nivel înalt magie. Aceasta rasa are dragostea incredibil de aur și bijuterii. Ei sunt foarte blajin, dar nu sociabil.

Hobbiți și gnomi statura la fel de mici, astfel încât viclean și agil. Au un acut simț al mirosului si auzului. Pantofi nu sunt purtate, deteriorarea picioarele lor protejeaza blana Shaggy. Aceasta rasa, în principal angajate în agricultură.

Este interesant de a juca Legend membru al rasei de pitici. Pitici, de asemenea, crește mic, îndesat și incredibil de puternic și rezistent. Habitatul lor principal - munții și peșterile subterane. Activitatea lor principal este extracția de pietre prețioase și minerale. Mai mult decât atât, pitici specializati in fabricarea de arme de înaltă calitate.

Legenda Când înregistrarea on-line este completă, aveți posibilitatea să alegeți o clasă de caractere. Online joc Legend oferă o selecție largă

1. Titan - forța dezvoltată;

2. Assassin - dexteritate dezvoltate;

3. Warrior - dezvoltat rezistenta si agilitate;

4. Archmage - intelect dezvoltat;

5. Exorcist - dezvoltat înțelepciune

6. Wizard - dezvoltat inteligență și înțelepciune.

Legenda - joc on-line, care are loc în zonele locuite de creaturi însetate de sânge și incredibil de înfricoșător. Aici magie - o parte integrantă a vieții. Trebuie să te lupți cu multi monstri pentru a trece o cantitate foarte mare de quest-uri interesante, va construi alianțe și a capta dușmani castele. Joaca Legend - apoi cumpăra o mulțime de prieteni noi, care vă va ajuta pe tot parcursul jocului.

Legenda online - e de sute de mii de zone de joc și locațiile de joc, în cazul în care va vizita în timpul quest-uri. Multe locuri de muncă sunt periculoase, deoarece lupta cu adversarii pot provoca accidente grave. Prin urmare, în acest joc are o multime de moduri în care vă permit pentru a restabili starea de sănătate a caracterului tău. Desigur, starea de sănătate a eroului se recuperează, dar este foarte lent. Și nu să aștepte, puteți utiliza modul rapid. Războinici și vrăjitori, în timp ce în sala de curs, se poate utiliza un arc pentru a recupera. Alimente și băuturi, care sunt vândute în magazine de vânzare cu amănuntul și taverne, recuperarea de sănătate special. Nu de a cheltui bani, puteți obține energie de la izvoarele, altare și alte surse.

Joaca joc Legend on-line este foarte interesant. Alăturați-vă în joc Legend vă oferă o oportunitate de a se apuca de treabă în lume feeric de magie. Ai un moment bun și distrage atenția de la gri a vieții de zi cu zi, explorarea vaste întinderi de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more