Marcaje

Knights Sky

Nume alternative: Knights Sky

Joc Sky Knights - multiplayer joc arcade, care este simularea de aviație. Datorită proiectului, puteți sta la cârma a modelului de orice aeronavă a secolului XX, până la cer și începe luptele cu aer cald. Va fi pe un arhipelag tropical imens și setul de sarcină principală înainte de a vă, va fi câștigat poziția dominantă în aceste teritorii vaste. Fiecare luptă aduce noi ochelari și o reputație care permite de a studia noi competențe și de tehnologie de cercetare. De lucru pentru a îmbunătăți propria lor aeronavele care utilizează module sincer câștigat, și va fi cu siguranță capabil să realizeze toate obiectivele! Noile tehnologii - este principalul instrument pentru creșterea eficacității în luptă. Deci, dacă nu fi leneș să facă tot posibilul pentru a obține reputația, sansele va crește proporțional cu creșterea ei. Haide! Succesul este în mâinile tale!

Sky Knights verifica - este primul pas spre o aventură. Nu uitați să completați câteva domenii, cum ar fi numele de formă corespunzătoare de pilot, adresa de e-mail și parola, apoi bifați confirmarea acceptării acordului de utilizator și poate trece la al doilea pas. După înregistrare va descărca și instala clientul jocului. Când instalați clientul nu va avea nici o problemă în cazul în care PC-ul dvs. îndeplinește următoarele parametri: OS Windows XP/Vista/7/MacOS; procesor Pentium IV de 1,8 GHz (sau echivalent de la AMD); placa video cu 128 MB, DirectX 9 dispozitiv. 0C; Placă de sunet compatibilă cu DirectX, spațiu pe hard disk de 550 MB și 512 MB RAM. Pentru a evita frânarea în timpul că, Knights Sky va juca, veți avea nevoie de o conexiune la Internet de 128 Kbps sau mai mare. Odată ce rulați clientul si sa te regasesti intr-o lume de joc uimitor, face o alegere între națiunile existente și va fi capabil să meargă în prima sa lupta.

Sistemul de luptă este cu aceste tipuri de lupte: formare lupta (posibilitatea de a învăța de a lupta, pentru a încerca propria lor putere), lupta cu alti jucatori (luptă între echipe de jucători, care pune stăpânire unul dintre ei), lupta cu roboții (și o varietate de interesant misiuni care sunt efectuate în timpul jocului). Joc Ritsari cer dinamică, plină de evenimente, umplut cu preocupări veșnice. Deci, ce zici de relaxare nu se pune problema! Cu toate acestea, nu au început să intrăm în panică, gândindu-se că între bătălii și spirit va traduce o dată, este de a spune că tot nu este la fel de dificil cum ar putea părea la prima vedere. Fiecare jucător în Cavalerilor Sky va avea un hangar personal. Acesta a fost în hangar vă relaxați între zboruri debilitante. Aici vă puteți bucura de un astfel de lucru plăcută și modificarea avioane. Mergând în meniul de tuning, veți obține toate posibilitățile de întreținere a aeronavelor. Astfel, ea iese din hangar în următoarea lupta reînnoită, mai puternică, și, astfel, cu o sansa mare de a câștiga.

De asemenea, joacă Knights Sky Veți câștiga titlul. Clasele sunt date de faptul că sunteți jucătorii reale vin avioane adevărate. Cele mai multe goluri lovit, cu atât mai mare rangul dumneavoastră. Deci, Norland devine în cele din urmă Flieger, apoi Gauit-caporal, sergent-major, și așa mai departe până la feldmareșalul. Northwind cu transformă de obicei și obișnuite în Lance, apoi la Sergent, sergent, Leytinanta și crește și crește, rândurile până când acesta devine securitate la bordul aeronavelor. Un Sinpang deplasează în sus pe scara carierei, începând cu titlul Itte hikehey ridica în curând la Haich Excursie, excursie pe jos Nita Hayes, pentru a ajunge vreodată la summit-ul de faima și să devină Taisho. Un astfel de sistem face Sky Knights Online mai interesant. La urma urmei, astfel încât să puteți satisface ambițiile, pentru a arăta altora ceea ce se poate realiza și se mândrește cu roadele muncii lor!

Printre aeronava disponibil întâlnit prima luptător serial Norland (JI Uhu), primul avion de producție cu retractabil Empire trenul de aterizare ("Mosquito"), aeronava întâiul născut Borean I-5, una dintre cele biplane cele mai progresiste Empire (I-5F) și primul plan Sinpanga (Ta-Ri). Experiență de primă mână cum este de a gestiona unitățile!

Nu este un alt moment frumos. În prezent personalizarea joc de caractere. Ești la fel ca și alți jucători vor avea acces la un dulap de renume, care vă permite să modificați aspectul eroului așa cum doriți. Pe scurt, jocul vă va oferi o mulțime de momente plăcute, însă, cu atât mai mult ea poate dedica timp, cu atât mai mare va fi strânse! Să satisface toate asteptarile dumneavoastra!

 

Knights cer de înregistrare on-line