Marcaje

Skyrama

Nume alternative: Skayrama

Skyrama Joc Online - un simulator gratuit de la aeroport, în cazul în care ați devenit director de propriul aeroport.

Pentru a juca Skyrama, trebuie să aveți cerințele de sistem:

Minima:

• Sistem de operare Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• CPU Pentium © III 1,6 GHz sau (Mac OSX) calculator compatibil;

• Card video de 16 MB, 32 MB sau mai mult;

• Memorie 265 MB RAM, 512 MB RAM recomandat;

• versiune Flash Player Adobe / Macromedia Flash Player 9. 115. 0;

• Internet Explorer de la versiunea 6 și Firefox cu a doua versiune.

Recomandat:

• Sistem de operare Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 3GHz;

• Memorie 2 GB sau mai mult;

• placă grafică NVIDIA GeForce din seria 8800 sau ATI Radeon 4800 serie, de 512 MB.

Skyrama joc on-line nu necesită descărcare și instalare, aveți nevoie de trece doar Skyrama înregistrare. Alăturați-vă în joc Skyrama este după cum urmează:

1. Introduceți o poreclă - numele sub care joci.

2. Introduceți parola și repetați-l.

3. Specifica de e-mail.

4. Și să accepte termenii acordului de utilizator și să devină un jucător înregistrat.

După înregistrare este completat Skyrama, fie lucru responsabil de a face - pentru a construi propriul aeroport!

Joaca joc online Skyrama nu doar interesant, ci chiar folositor, pentru că aici zadeystvuete toate abilitățile sale de organizare. Nu există restricții și limite pentru dezvoltarea aeroportului - gratuite în fanteziile lor.

Trebuie să construi un cutii de service pentru avioane și terminale pentru pasageri. În Skyrama online, toate bazate pe principiul cooperării între jucători - va fi capabil să organizeze bilete de avion pentru a reciproc și să facă schimb de bunuri. Aeroporturi vizite la prieteni și invitându-i să viziteze propriul dvs. poate transforma aeroportul de la cel mai mare nod de transport!

Jocul are o mare varietate de aeronave și peisaje. De gust și decor echipa a dezvolta un design care va oferi individualitate maxim aeroport propriu. Decorare diverse clădiri aeroportuare și obiecte colorate va atrage atenția de noi pasageri.

În Skyrama cu siguranta distractiv de a juca. La început, aeroportul este foarte mic și destul de dezvoltat - nu are clădiri, infrastructură și nu numai o pista. În timpul jocului, obiectivul principal este să-l transforma într-un aeroport internațional mare de efectuarea de diverse sarcini.

Cu o singură pistă, trebuie să se asigure că acesta a fost întotdeauna liber. Tocmai a aterizat imediat ar trebui să elibereze banda pentru alte aterizare în curs. După aterizare-un alt plan, pentru a primi o mică taxă, care mai târziu pot investi în achiziționarea de mai multe avioane moderne. De îndată câștiga destui bani, uita-te la magazin, în cazul în care există mai multe avioane noi.

De asemenea, cu excepția pentru utilizarea în joc câștigat bani, au posibilitatea de a folosi banii proprii. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să le traducă în joc. Astfel, vei avea bani, nu numai pentru construcția de noi clădiri de lux, dar, de asemenea, pentru construcția de parcări și stații de autobuz.

Când ați terminat construcția tuturor clădirilor necesare și a pistei zaasfaltiruete, va trebui să găsească modalități de a atrage pasageri. Una dintre aceste metode este construcția de clădiri uimitoare luminoase. În atingerea succesului de pasageri joacă un rol crucial, așa că orice mod posibil pentru a le aduce la aeroport.

Joaca joc online, Skyrama nu fi plictisit - există întotdeauna o mulțime de a face: va trebui să răspundă pentru toate aeronavele de a desfășura inspecția, controlul de încărcare și descărcare a bagajelor, să pregătească planul pentru următorul zbor ...

Foarte interesant de observat eroi viața personală - va fi capabil de a afla care a început în următoarele controlere noi și de ce pilotul au certat cu senior insotitor de zbor.

Joc online Skayrama permite distracție și de petrecere a timpului liber. Înscrierea la cele mai îndepărtate colțuri mici ale planetei - du-te în sus, în cer și cuceri noi culmi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more