Marcaje

Vremuri tulburi

Nume alternative: Evul Mediu Lumea

Vremuri tulburi on-line - este un joc online multiplayer role-playing.

Vremuri tulburi joc online nu are nevoie de descărcare. Veți avea nevoie de acces la Internet și cerințele de sistem minime numai - browser Disponibilitate.

Tulburi ori Înregistrarea este simplă și nu vă va lua mult timp. În scopul de a începe să joci ori cu probleme ce trebuie să fie înregistrate

1. Trebuie să introduceți numele și prenumele.

2. Necesitatea de a intra în țara dumneavoastră și oraș.

3. În acest moment, trebuie să specificați sexul.

4. Introduceți numărul ICQ dumneavoastră.

5. În acest moment, trebuie să specificați mai multe caracteristici despre tine.

6. Scrie unde ai aflat despre vremuri tulburi joc on-line.

Dar verifica vremuri tulburi în joc, după datele de mai sus nu se termina aici. Apoi, veți avea nevoie de:

1. Dă-ne-ul curent de e-mail.

2. Introduceți data ta de naștere.

3. Scrie orasul in care sa nascut.

4. Vino cu două întrebări care vor fi prezentate la tine în procesul de recuperare a parolei, va trebui, de asemenea, să se precizeze răspunsurile. Încercați să vină cu astfel de întrebări dificile, pe care le-ar putea aminti cu ușurință ei, iar alții dintre ei nu s-au ghicit.

5. În acest moment, este necesar de a veni cu porecla personajului.

6. Indica cursa de caracterul său viitor.

7. Gândiți-vă de parola.

Când vă îndeplini toate elementele vremuri tulburi de înregistrare on-line și va crea noul personaj, puteți plonja în lumea magică a acestui joc.

Juca jocul online vremuri tulburi poți reprezentativ de astfel de curse ca:

• Orcs;

• Oamenii;

• Elfi.

Orcii - stângace, dar foarte puternice, astfel încât acestea nu intră sub brat.

Oamenii - nu foarte puternic și agil. Ei sunt copiii de noroc, noroc îi însoțește întotdeauna, protectie oameni din sabii de dușmani și de a face ciocane de luptă lovi mortal periculos.

Elves - Crescătorii pentru totdeauna tineri și fără griji de pădure magie. Ele nu sunt atât de ușor de prins. Dance - un stil de lupta lor. Există cazuri când adversarul este pe ultima suflare cade la pământ, și războinicul elf fără o zgârietură.

Vremuri tulburi joc online, are trei tipuri de profesii

• resurselor;

• comerț;

• producerea.

Posesie de oricare dintre aceste profesii vor ajuta să câștigați bani de joc.

Juca jocul online vremuri tulburi pe care le poate, efectuarea de diverse sarcini căutare _1_ []

• împreună cu prietenii pentru a bate monștri au răpit fetele;

• trece labirinturi, colectarea de diferite artefacte;

• atacanti bate monștri locație.

Dacă finaliza cu succes această misiune, asigurați-vă că veți obține un bonus sub formă de experiență, joacă bani și resurse, care vor fi utile pentru tine în viitor joc de întâlnire.

Jocul include, de asemenea, trei luptător condiție scară

• Sănătate - prezinta nivelul de viata ta,

• oboseală - influențează comportamentul personajului în luptă. Te obosit mai mult, cu atât mai puțin veți avea posibilitatea de a se eschiva de lovituri și cad la inamic;

• mană - aceasta scala prezinta numarul disponibile pentru tine mana.

În vremuri tulburi vei juca într-o lume în care fiecare personaj este un jucător de a trăi o viață nouă, a găsi propriile sale obiective și modalități de a le atinge. Indiferent de modul în care alegeți, există întotdeauna cineva care te va muta pe calea ta, dar asigurați-vă că pentru a satisface pe cei care vor fi acolo la momentul potrivit va acoperi spatele.

Haide, îndrăzniți! Să fie războinic invincibil, un meșteșugar talentat sau comerciant norocos. Alegeți comandant corect, care vă va duce în luptă, sau rătăcește lumea singur. Încercați un jaf pe drumuri, dar nu uitați că călătorii ar putea fi mai puternică decât tine. Nivelat dușmanii clanului său cu praf și să le ceară îndurare. Nu uita diplomat darul tău, este util pentru tine, asa ca o alianță profitabil cu foștii adversari. De asemenea, de joc vremuri tulburi obține prieteni rapid.

Această lume cuprinde mai multe secrete, și toate sunt în așteptare pentru tine în marea vremuri tulburi. - Sarcina ta este de a alege propria cale și urmați-l. Mult noroc pentru tine!

 

Tulburi Times înregistrare on-line