Marcaje

Sniper: Ghost Warrior

Nume alternative: Sniper: Ghost Warrior

Joc Sniper: Ghost Warrior - un joc pe calculator dezvoltatorii de la Varșovia orașului Interactive, care au lansat în lumina de la începutul verii 2010 Compania poloneză a făcut shooter militar de la prima persoana. Aici veți vedea cele mai minunate efecte speciale, și efectul prezenței lor în ecranul monitorului. Și acest lucru se datorează probabil faptului că dezvoltatorii au luat jocul lor la un motor destul de inteligent Chrome Engine 4.

Personajul tău - elita a fortelor armate americane, lunetist, super-pro, care l-au aruncat în liniile inamice, ci mai degrabă într-o țară îndepărtată. Putere în această țară confiscate de către armată. Oamenii obișnuiți împotriva juntei de guvernământ armate, și ei ar trebui să ajute lunetist nostru. Și trebuie să spun că pentru o astfel de dezvoltatori de activitate în Sniper: Ghost Warrior PC stabilit un joc bun. Acesta este bine gandit controla personajul principal, iar acest joc de acțiune militară este foarte important. La urma urmei, orice misiune pe care nu s-au efectuat, atâta timp cât adversarul a fost eliminat în secret, cu cea mai distanta. Ei bine, asta a fost o Hush-Hush. Dar trece întotdeauna toate sarcinile în "stealth", trecând toate dusmani neobservat nu reușesc. Uneori, personajul tău va fi pur și simplu scurt-circuitat pentru a începe lupta. Va trebui să împartă cu polițiști distruge inamicul în diferite clădiri și structuri. În plus, dezvoltatorii sunt lucrate misiune foarte rece, care nu are nevoie pentru a distruge un inamic, dar mai mulți adversari la o dată. Cei de la oraș Interactive a făcut totul pentru a facilita procedura de executare a acestor misiuni, marcând un anumit fel obiectivele care trebuie să fie distruse, în primul rând, și care după. Și nu este necesar ca obiectivul principal a fost in imediata apropiere a atacatorilor. Deci, dacă vă decideți să Sniper: Ghost Warrior a descărca și instala pe PC-ul dvs., asigurați-vă că astfel de misiuni va fi important de a "elimina" ca luptător, care este undeva pe abordările îndepărtate, dar, în același timp, în picioare lângă cu un "buton de panica." Diferite misiuni (le șaisprezece în joc), va dezvolta tactici pentru situația specifică. O tactică este de a fi, dacă este necesar, să distrugă liderul inamic, dacă este necesar, o altă tactică de a submina facilități sau clădiri militare, și complet diferit ar trebui să acționeze în cazul în care va fi parte din aterizare partid, asalt în partea din spate adânc de tabara inamica a inamicului.

În scopul de a Sniper: Ghost Warrior joc și de a efectua toate sarcinile, există patru tipuri de arme cu lunetă. Shoot acestor puști ar trebui să poată. Pentru că, în scopul de a atinge obiectivul va trebui să ia în considerare traiectoria de un glonț de a face o corecție pentru viteza și direcția vântului, bine și pe componenta gravitațională.

Principala armă de gamer sunt diferite tipuri de puști cu lunetă, arme corp la corp, explozivi, etc § În joc, există 4 tipuri de puști cu lunetă. Potrivit dezvoltatorilor, traiectoria glonțului este calculat după ajustarea în funcție de vânt și de gravitate. Un punct interesant: de îndată ce te-a lovit obiectivul dvs. - camera începe imediat să urmeze un glonț care zboară departe! Există încă personajul principal în explozivii Arsenal și arme pentru lupta de aproape.

Dacă încă nu se poate decide dacă trebuie să Sniper Ghost Warrior download, apoi tastați într-un bar de căutare de browser-ul dvs. pentru a vedea Sniper: Ghost Warrior video. Pe internet există multe remorci și comentarii de acest joc. Dupa ce a vazut aceste filme, să vă asigurați că jocul Sniper Ghost Warrior este în valoare de ea să-l încercați în mâna lor.

Mult noroc! Du-te pentru ea!

 

Sniper: Ghost Warrior