Marcaje

Sniper: Ghost Warrior 2

Nume alternative: Sniper: Ghost Warrior 2

Joc Sniper: Ghost Warrior 2 - un lunetist joc video sequel: Ghost Warrior, creat de aceeași companie în Varșovia orașului Interactive în genul shooter militar de la prima persoana. A părăsit jocul Sniper: Ghost Warrior 2 buc trei ani de la predecesorul său la începutul anilor 2013. Localizare pe teritoriul Federației Ruse a luat compania "New Disc".

Dezvoltatorii poloneze au găsit o mică nișă ocupat de joc. Jucătorii care sunt cu adevărat pasionați de incendiu lunetist, amintiți-vă puterea de două sau trei jocuri, care oferă balistic reale. Că cineva este ca, se poate descărca Sniper: Ghost Warrior 2 și să devină un lunetist de o echipa de elita a creat pentru operațiuni speciale pentru a distruge unchii rele, indiferent unde în lume, care doresc să conducă afacerile lor de afaceri rău.

Spre deosebire de predecesorul său, actualul joc Sniper Ghost Warrior 2 prevede misiuni nu a inventat-o ​​țară tropicală, dar destul de specific în Sarajevo, în Filipine și Tibet. În conformitate cu o acțiune locație geografică va avea loc nu numai în zone muntoase sau în zone urbane, dar, de asemenea, în junglă.

Toate aceste locații sunt aspect uimitor la înălțimea Graficul. Acesta nu este un accident. După prima parte a impuscaturi lunetist polonez a vândut 3. 000. 000 de exemplare, ar putea permite să cumpere pentru Sniper: Ghost Warrior 2 este mai avansat motor de CryEngine 3. Și acest fapt este îmbunătățită în mod automat AI, posibilitatea de a calcula comportamentul de dușmani formule complicate în mod semnificativ.

Dacă începe în Sniper: Ghost Warrior 2 joc, puteți face cunoștință cu următoarele caractere:

• K. "Sandman" Anderson - protagonistul, are rangul de căpitan, specialitate lunetist, este o echipă de pușcași marini de elita "Forța Recon". Detine impecabil de vânătoare și abilitățile de fotografiere, învățat acest lucru de la o vârstă fragedă.

• K. Meddkos - Gunner la Sarajevo, un trădător. Moare la sfârșitul jocului.

• Diaz - CIA. Gunner.

• Gomez și Wheeler - caracterele de-al doilea plan.

În scopul de a decide dacă să joace în acest simulator de fotografiere lunetist, puteți căuta pe internet cu privire la joc Sniper: Ghost Warrior 2 video. Dupa ce a vazut multe clipuri video cu comentarii și joc remorci, puteți vedea pentru tine că a doua parte a impuscaturi lunetist polonezi au lucrat mult mai bine decât prima. În plus, cu excepția faptului că aici a fost implementat balistică complet realiste de fotografiere în Sniper: Ghost Warrior 2 poate fi folosit 6 puști cu lunetă, dispozitive de viziune de noapte, armă melee, diverse explozivi, ochelari și pentru imagini, astfel termice etc Multi jucatori care sunt fani de simulatoare lunetist va apela la o astfel de abordare serioasă la filmare, atunci când aveți nevoie să ia în considerare nu numai gravitatea, dar, de asemenea, viteza și direcția vântului, localizare, jucător rata respiratorie, distanta de la țintă. Acestea și alte detalii ale jocului pot fi găsite, dacă te duci pe joc site-ul oficial http://www. ag. ru/games/sniper-ghost-warrior-2, vizitând orice gamer care arunca toate îndoielile și să decidă Sniper Ghost Warrior 2 a descărca și instala jocul pe PC-ul dvs. pentru a petrece multe ore de la trecerea de misiuni dezvoltatori propuse.

Fii atent, atent, exact în executarea sarcinilor, invizibile pentru dușmani și determinat în același timp.

Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more