Marcaje

SoccerStar

Nume alternative: SoccerStar

SoccerStar online - browser gratuit multiplayer joc gen sport, este incadrat intr-un stil plin de umor. Proiect de dezvoltatori, L39 Studios, și publicate de către acționează ca Dynamite. În lumea jocului nu trebuie să luați cu privire la rolul istovitor de antrenor, în schimb te va rula în jurul în teren și înscrie goluri, senzație de libertatea și bucuria victoriei. Personajul tău - un jucător novice, care, în viitor, este destinat să devină o stea adevărată. Îl vei duce cu siguranță la un viitor mai luminos, perfecționarea loviturile sale de calificare. Ce pot înscrie mai multe goluri, cu atât mai repede va veni recunoaștere. Alegeți poziția dumneavoastră și mai departe de faima!

SoccerStar înregistrare deschide ușa pentru sport, cu toate perspectivele sale. Creare cont nu este dificil. Trebuie să introduceți în câmpul de formă specială astfel de informații: numele jucătorului, adresa de e-mail, parola. Trebuie să alegeți, de asemenea, sexul, dar, de asemenea, pentru a pune o bifă în confirmarea acceptării termeni generali și reguli de joc. Apropo, în timpul de creare a personajelor, puteți selecta aspect, atunci există o funcție, cum de a schimba fața.

Joaca SoccerStar la dispoziția tuturor participanților. Sarcină nu va avea nimic. Cerințe de sistem sunt mici, și, prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji că în cazul în care configurația computerului este aceeași performanță rece. Principalul lucru pe care a fost instalat platforma Windows 98/2000/ME/XP, a fost disponibil unul dintre cele mai moderne browsere și Internetul a fost conectat.

Deci, ai devenit cineva de jucători ambițioase. Ce anume va face? Aceasta depinde de ceea ce profesie alege dintre următoarele opțiuni: atacant, mijlocaș, fundaș și portar. Depind de clasa funcțiilor care vor fi atribuite in timpul meciuri. Dar, în orice caz, va trebui să se ocupe de parametri, cum ar fi direcția de impact, unghiul de impact, de spin mingea și forța de impact. Va fi capabil de a le expune în mod corect - cred că succesul în buzunar!

Inregistreaza un membru al clubului de fotbal - apoi, împreună cu prietenul tău pentru a atinge culmile carierei sportive. Amintiți-vă că numai prin colaborare, puteți câștiga echipa adversă. Acesta nu este genul de sport în cazul în care fiecare om pentru el însuși. De altfel, dacă se dorește, de timp, puteți crea propriul club, dacă nu vă place să facă parte din unul dintre cele existente. Posibil pentru clubul unele îmbunătățiri, și anume antrenor, manager si stadion.

Mult depinde de pregătirea pentru urmatorul meci. Începând SoccerStar juca trebuie doar să tren în mod constant eroul tău. Alți factori care afectează bunăstarea jucător o minge de fotbal, și, prin urmare, de încrederea lui. Acestea sunt haine care pot fi schimbate prin intermediul kostyumizatsii și, desigur, produse alimentare. Dacă pot înțelege sensul vieții a unui atlet, joc SoccerStar va fi foarte interesant pentru tine să-și exercite.

Apropo, SoccerStar conturile jucătorilor online și să câștige bani. În caz contrar, unde sunt banii să ia toate măsurile necesare? Veți câștiga moneda de joc și stele. În timp ce nivelul veniturilor depinde de aceeași popularitate. Curând va fi capabil de a permite și o vacanță decentă și mâncare bună, și haine cool.

Poate că sunteți interesat în problema cât de des poti sa te duci pe teren cu mingea, pentru a prezenta talentele lor. Campionate dura pentru șaptesprezece zile și în fiecare zi în această perioadă cluburi organiza două jocuri pe zi. Deci, nu va fi plictisit! Acesta ar trebui să spun că echipa de personal inițial de caractere de calculator, este necesar pentru tine pentru a începe imediat capabil de a conduce mingea.

Joc de fotbal amuzant este diferită în care gameplay-ul este ușor de înțeles. Chiar dacă nu ați jucat niciodată în viața reală rulează în jurul teren ultima dată înapoi în timp școală, oricum sanse de pe picior de egalitate cu alți jucători, chiar dacă ele dispun de o avere de experiență. Înveți repede și de a înțelege toate nuanțele. În curând va prinde eu gândesc că zi și nu pot trăi fără artefacte joc de colorat! Alatura-te acum, pentru a dezvolta propriile dividende! Cu cât joci taxa substanțial, și, prin urmare, oportunități. Să fotbalist de viață aduce placere! Bucurați-vă de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more