Marcaje

Soldier Front 2

Nume alternative: Soldier Front 2

Soldier Front Joc 2 este un shooter online gratuit-stil de joc de calculator. Acest joc - o continuare a primei părți din cele mai populare jocuri din lume.

English se desfășoară în joc soldat Front 2 înregistrare. Pentru a înregistra în Soldier Front 2 trebuie să pună în aplicare următoarele recomandări:

1) Loghează-te la joc Soldat Frontul 2, utilizarea de cautare orice motor de căutare.

2) După aceasta, va trebui să faceți clic pe butonul " Sing sus ». După ce că ar trebui să apară în fața formularul de înregistrare de joc soldat Front 2. Pe acest formular, vă pot da, de asemenea, înregistrarea prioritate prin intermediul Facebook (rețele sociale de pe Internet). Mai jos este o descriere a înregistrării standard in joc.

3) Apoi, prima linie trebuie să introduceți dvs. de email (adresa dvs. de e-mail).

3) Apoi introduceți data nașterii.

4) Apoi, scrie cod care este prezentat în linia următoare.

5) Și, în cele din urmă faceți clic pe butonul caseta « Sing sus și juca ! . " Dacă faceți clic pe această sunteti de acord cu toate regulile de joc soldat Front 2.

Joaca joc online Soldier Front 2 adulți pot oamenii care s-au înregistrat pe site-ul jocului. Trebuie să acorde atenție cerințele de sistem pentru joc:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 - OS ( de operare sistem ).

Intel Pentium 4 martie. 0Ghz - CPU ( procesor ).

2 GB - RAM ( RAM ).

NVDIA GeForce 6600 - GPU ( film ).

Direct X 9. 0 - Sunet (sunet).

Soldier Front joc 2 Puteți juca următoarele clase:

1) Delta Force a fost format după numeroase incidente teroriste în 1970 în Statele Unite ale Americii. Acest grup a fost fondat pe baza de SAS .

2) Forțele Speciale - el a fost format în 1949. Acest grup este rus. Ea a fost creat sub conducerea lui Forțele Armate ale URSS în timpul al doilea mondial războiului.

3) SAS - a fost înființată în iulie 1941 de către David Stirling din Marea Britanie. Inițial, grupul a fost creat pentru a se infiltra în forțele germane din Africa de Nord și atacul din spate în timpul al doilea război mondial.

4) GIGN - Acest grup a fost creat în Franța grup de lucru special 1973 [_8_ ].

5) GAFE - a fost inițial creat în 1986 pentru a asigura siguranța de la Cupa Mondială din Mexic. Acum, o parte integrantă a armatei mexicane.

6) UDT - Coreea de Sud U comanda a fost creat [_85_ ] în 1955 . Acestea susțin relație puternică cu US Navy SEALs .

Game 2 Online Soldier Front este un joc on-line râvnit pentru cei care doresc să se simtă lupta militar. Va veti simti ca un soldat într-una dintre cele mai faimoase grupuri ale lumii.

SF 2 joc - acesta este un joc de calculator pentru gameri reale, curajosi care nestrashno întâmpină diverse dificultăți.

Intrați în joc pe calculator Soldier Front 2 Live și se bucură de realizările și progresele înregistrate în joc lor. Lăsați-vă în lumea incredibilă a Soldier Front 2 Online fiind neinvinsa in acest soldat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more