Marcaje

Soldiers Inc: Războiul mobil

Nume alternative: Soldiers Inc

Jocul Soldiers Inc Război mobil război de dragul războiului.

Compania Plarium a câștigat faima ca dezvoltator de strategii militare și economice, iar în colecția sa există tot mai multe noi capodopere. Soldiers Inc Mobile Warfare a fost continuarea jocului"Conflict"și a fost lansat în 2013. O nouă serie a fost creată folosind tehnologii noi. Simularea locațiilor și caracterelor a avut loc utilizând grafică 3D îmbunătățită, iar pentru animație au fost utilizate scanări 3D și capturarea mișcării.

Soldiers Inc Mobile Warfare poate fi descărcat gratuit, dar unele add-on-uri costă bani. Pentru siguranța achizițiilor în setări este mai bine să puneți o parolă și să nu spuneți nimănui.

Suzhet de joc.

Evenimente se desfășoară în anul 2037. în țara inventată de autorii Selva de Fuego, care este în America de Sud. Numeroase trupe se înmulțesc aici cu un singur scop pentru a obține formula"Panacea"și pentru a înțelege cât de periculoasă este.

Created Corporation Vaccin"Phoenix", spunând că găsirea lor va rezolva multe probleme. Efectul său asupra corpului uman este unic, acumulând date fizice și mentale. După ce ați câștigat un avantaj față de ceilalți, puteți să profitați rapid de puterea, să vă impuneți propria ordine și chiar să conduceți lumea. Încă din cele mai vechi timpuri, mulți au căutat acest lucru, iar acum există o adevărată amenințare că formula va cădea în mâinile unor răi notorii.

În jurul invenției oamenilor de știință, sa desfășurat un adevărat război. Autoritățile s-au ciocnit cu lobby-uri, corporații, insurgenți, armate de stat și private. Jucătorul selectează partea și, îndreptându-se spre detașament, pleacă pentru Selva de Fuego pentru a sparge tabăra în teritoriul liber și ao dezvolta într-o bază fortificată.

Versiunea Browser a jocului vă permite să descărcați Soldiers Inc Mobile Warfare pe computer. Nu va diferi în vreun fel de versiunea mobilă, având aceleași caracteristici:

  Features ale procesului de joc.

 • Vesibil pentru procesul de joc gratuit
 • Accesul la limbi multiple
 • Grafică excelentă cu detalii în 3D
 • Lupte atractive
 • Participarea la misiuni
 • Crearea alianțelor
 • Sugestiuni pentru un singur jucător

Game Soldiers Inc Mobile Warfare suplimentează operațiunile militare cu momente de repaus astfel încât să poți acorda atenție:

 • Events Resources
 • Ulei de trup și echipament Echipamente de îmbarcare
 • Pentru studiul unui sit
 • Distribuirea sarcinilor

Trebuie să vă amintiți întotdeauna că inamicul își construiește în mod constant propria putere. Pentru a le contracara, aveți nevoie de tancuri rapide, avioane de mare viteză, dronuri de recunoaștere, roboți de luptă și soldați bine pregătiți. Nu uitați să explorați zonele înconjurătoare. Datorită recunoașterii, nu numai că asigurăți abordarea bazei, dar este posibilă și găsirea de depozite de minerale sau găsirea unui cache cu artefacte importante.

Rolul important jucat de echipamentul soldaților. Jocul Soldiers Inc Mobile Warfare vă permite să combinați cu succes obiectele disponibile de uniforme și arme. Puteți crea un model eficient al unui războinic aproape invulnerabil, mobil și tactic perfect. Pentru a atinge obiectivul, alegeți ce va fi comportamentul dvs. Uneori e mai bine să ataci mai întâi, folosind efectul surprizei. Încă o dată, este preferabil să vă apărați, folosind caracteristicile zonei pentru voi înșivă.

Game Soldiers Inc. își asumă o cooperare activă cu alți jucători. Cu unii este necesar să se încheie acorduri amiabile și să se creeze alianțe, altele se vor transforma în dușmani feroce. De asemenea, participați la turnee, căutări complete și căutări pentru a obține premii valoroase pentru realizări. Poate totul, principalul lucru nu este să renunți!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more