Marcaje

Conflict. Arta războiului

Nume alternative: Aliaje de lipit Inc.

Conflict joc arta de război - lupta pentru putere.

Conflict AVP - strategiya arta de război, pentru cei care doresc să creeze propria lor armată modernă puternic și să obțină statutul de lider militar și mudrogo pravitelya de neegalat. O trăsătură distinctivă a acestui anumit browser multiplayer jocuri online este faptul că oamenii de aici se luptă între ei, nu orci și spiriduși au baze militare, infanterie, blindate grele, avioane și nici Personaje de poveste.

Acțiune

Vse are loc într-o țară africană fictiv. Există minerale și resurse rare, iar jucatorul care poate controla minele și puterea, va putea să se pronunțe complet lumea. Cu toate acestea, nu toate atât de simplu în această lume este o competiție foarte mare, corporații și țări, nu de numărare grupurile locale și bandele, doriți să obțineți ceea ce doresc. Prin urmare, doar o strategie atent proiectate pentru victorie, doar a construit o tactică de război și alocarea rațională a resurselor în cadrul bazei militare va permite jucătorului să ia o poziție, pentru a fi socotit cu toate celelalte.

joc Înregistrarea AVP conflictul este obligată să treacă, poate fi doar o jumătate de minut, este necesar de a veni cu numele în câmpul corespunzător adresa de e-mail și parola de joc, în acest joc nu există nici o procedură confirma adresa poștală, imediat după acești pași simpli, puteți trece la etapa de învățare.

 

 

Caracteristici AVP conflictului.

De la prima vedere, utilizatorul va vedea calitatea excelenta a jocului. Este vizibil în mod clar toate detaliile și peisajele, chiar suprafață netedă arzător soare ars pe pământ. Aranjament muzical înregistrat fundal, dă starea de spirit și efecte sonore completa realismul ceea ce se întâmplă pe ecranul computerului.

Acțiune în joc Arta conflictelor de război începe cu o instrucțiune destul de detaliat. Jocul are mai multe resurse necesare pentru dezvoltarea:

    Combustibil
  • ;
  • Boepripasy;
  • Prodovolstvie;
  • Almazy;

Vse sunt necesare aceste tipuri de resurse pentru clădiri inițiale echipei constructii, militare, de securitate și de resurse, cu care, în viitor, va fi de a construi și de a consolida armata este pregătită să se confrunte cu adversarii.

În stadiile incipiente, dezvoltatorii nu cruța moneda de joc cel mai valoros - diamante, astfel încât să dispună de acestea este foarte precaut, pentru ca la niveluri mai ridicate nu vor primi atât de simplu, și ar putea avea nevoie de o mare.

Scopul jocului pentru a crea o armată eficientă și puternică pentru a prelua controlul de toate noile teritorii sunt bogate în resurse valoroase, dar jucătorii pot alege alte modalități de a dezvolta subdiviziunile lor. Fără război Soldații Inc. nu a făcut, în cazul în care utilizatorul nu se va ataca, va trebui să construiască o apărare puternică, sau pentru a merge prin canale diplomatice, prin semnarea contractelor de apărare sau non- agresiune.

În acest joc, în plus față de concurenții reale sunt în fața computerelor, și există adversari virtuale. Roboții sunt bande locale, ele nu ezita sa atac, deși trupele lor și nu foarte puternice, poate aduce probleme.

arta de război joc conflict cu divizia forțelor - ofensive și defensive. Ce armatei pentru a consolida strategia depinde de alegerea jucatorului, dar într-o lipsă constantă de resurse pot fi alimentat într- un atac asupra altor baze, ceea ce face jocul mai agresiv și mai interesant, pentru că pur și simplu nimeni nu nu va atinge. Un alt cadou minunat de la dezvoltatorii de un buncăr, este posibil pentru a ascunde trupele și resursele, și după acumularea de forțe dintr-o dată să vorbească la adversarul.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more