Marcaje

Solitaire Story TriPeaks

Nume alternative:

Solitaire Story TriPeaks joc de puzzle de cărți. Aici veți vedea o grafică frumoasă în stil de desene animate. Muzică bună și voce bună.

În ciuda acestui nume, aici puteți juca nu numai trei vârfuri, ci și alte tipuri de solitaire.

Alegeți ce să jucați:

  • Solitaire
  • Pianjen
  • Basic
  • Piramida
  • Slot liber

Și alte jocuri solitaire populare.

În timpul jocului, puteți vizita multe locuri frumoase de pe tot globul și puteți juca în timp ce admirați peisajul fiecăruia dintre ele.

Acestea nu sunt jocuri de solitaire obișnuite. Fiecare joc este un puzzle separat, este posibil să câștigi îndeplinind toate condițiile necesare. Nu este întotdeauna necesar să demontați întregul pachet, uneori trebuie să obțineți numărul necesar de puncte sau să finalizați alte sarcini. Deci jocul este mult mai interesant și cu siguranță mai distractiv decât soluția clasică de solitaire. Deși există un mod clasic în joc, dacă dintr-o dată îți place să joci mai mult în acest fel.

Jocul este incredibil de divers. Toate acțiunile au loc într-o lume plină de magie. Vizitați locuri neobișnuite.

Vizitați:

  1. Cascada Dragonului
  2. Pădurea fermecată
  3. Castelul misterios
  4. Fairway

Și multe alte locații, care au chiar nume misterioase și neobișnuite.

Dar nu toată magia din joc se află în zona în care trebuie să rezolvi sarcinile.

În cazurile în care jocul nu se lipește de tine, cărțile de amplificare sunt întotdeauna gata să te ajute, care vin în diferite tipuri și au caracteristici care pot găsi o ieșire într-o situație fără speranță la prima vedere.

Dacă vrei mai multă distracție, joacă-te cu vrăjitoarea rea. Are propriul pachet fermecat cu multe cărți truc, mistere întunecate și iluzii foarte realiste. Nu va fi foarte ușor să câștigi împotriva ei pentru că jocul ia adesea întorsături neașteptate, dar este mult mai interesant și distractiv astfel.

Faceți cunoștință cu înțeleptul dragon Dex. El te va duce în locuri cu peisaje incredibile. În această călătorie, vei avea ocazia să câștigi cărți magice și să concurezi cu alți jucători pentru premii valoroase.

Jocul te poate ține ocupat mult timp, te așteaptă în el peste 850 de niveluri cu multe posibilități.

În fiecare episod al jocului, începi cu cărți unice, diferite de fiecare dată.

Adună o colecție de cărți booster pentru a putea câștiga în orice situație.

Fiecare nivel următor va fi puțin mai greu decât cel anterior, astfel încât să vă puteți dezvolta constant talentul.

Obțineți premii pentru autentificarea zilnică și finalizarea sarcinilor speciale.

În magazinul din joc, unde ofertele sunt actualizate zilnic, puteți achiziționa booster și decorațiuni pentru moneda din joc sau bani reali.

Nu este necesar să cheltuiți bani reali, jocul este gratuit și în primul rând priceperea ajută la câștig.

Solitaire Story TriPeaks descărcați gratuit pe Android veți reuși dacă urmați linkul de pe această pagină.

Instalați jocul chiar acum și bucurați-vă de rezolvarea puzzle-urilor de cărți în condițiile neobișnuite ale unei lumi magice cu locuitori fabulosi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more