Marcaje

Sonic Generations Nostalgia Edition

Nume alternative: Sonic Generations Nostalgia Edition

Procesor: Core 2 Duo 2 GHz / Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Placa video: 512 MB de memorie

Spatiu pe disc: 11 GB

Generations Joc Sonic a fost dezvoltat de designeri si programatori de Sega a 20 de ani de unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea computerelor - un arici numit Sonic. Sonic Generations a fost lansat aproape toate platformă de jocuri existente, iar complotul a fost de a transporta fanii vitezei arici curajos pe toate părțile din seria de joc, amintind fiecare dintre aventurile sale. Joc conduce protagonistul în timp pentru toate părțile anterioare ale jocului, începând cu prima, în unele se pot deplasa pentru a se întâlni.

Călătorie Computer

Este demn de remarcat faptul că dezvoltarea de jocuri pentru diferite platforme avut unele diferențe între versiunile de consolă, și cel care a fost lansat pentru PC-uri. Deci, Sonic Generations PC-ul are o serie de diferențe semnificative. Primul este o navigare ușoară prin nivele de joc, lumi, fiecare dintre care pot fi accesate de la locul special de nivelurile de selecție Mondiale, puternic amintind de nivelurile inițiale ale primelor părți ale Jocuri cu Sonic. De navigare de nivel Generations Sonic este complet interactiv, se poate face totul la fel ca în toate celelalte - alerga, sari, de a interacționa cu obiecte din jurul nostru, singurul lucru care nu este în nivelul de pornire, astfel încât inamicii și puteți trece fără în condiții de siguranță pentru a da peste un alt mutant sau coborî pe vârfuri. Inițial, jocul Generații Sonic ne dă selecție la nivel mondial aproape incolor, dar pe măsură ce progresezi prin vopseaua va deveni mai luminoasa si va deschide noi niveluri, care transportă erou în lume clasic este Sonic, modern, și mai târziu a deschis un al treilea lume - Dreamcast era.

Worlds Sonic

Toate cele trei jocuri ale lumii diferă una de cealaltă, dar păstrează atmosfera generală. Fiecare dintre nivelurile de oricare dintre lumea va consta din patru episoade interconectate, iar fiecare nivel vor fi deschise după trecerea a cel anterior, și nu contează la care lumea se va trata acest nivel, jocul are o ordine strictă. După trecerea a lumii moderne, atunci când Sonic poate câștiga seful principal al lumii moderne Sonic deschis și al patrulea mondial bonus, care este un mecanism defectuos în care protagonistul trebuie să adune șapte Smaralde Chaos. După ce toate pietrele vor fi colectate, iar mecanismul este fix, puteți accesa lupta cu personajul negativ din toate lumile de joc.

Bonusuri

În fiecare dintre actele de orice nivel al jocului va fi bonus ascuns Red Star Ring, care va oferi o oportunitate de a deschide noi competențe, neexplorate anterioare, crește viteza de alergare sau înălțime sărituri erou sau adăuga noi tipuri de atac, care nu este doar de a lucra pentru tine intr-o calatorie . Ar trebui să fie atent, deoarece locul de cinci inele dragi veți descoperi una dintre multele prietenii Sonic, un dialog mic înainte de fiecare episod. După ce a trecut prin toate nivelurile, jocul nu se apropie de sfârșit și înainte, jucătorul va deschide misiuni suplimentare în cazul în care acesta poate juca nu numai Sonic, dar, de asemenea, alte caractere, îndeplinirea sarcinilor speciale și de a lua unele recompense suplimentare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more