Marcaje

Fiii Pădurii

Nume alternative:

Sons of the Forest shooter detectiv neobișnuit cu elemente ale unui film de groază. Puteți juca folosind acest computer. Grafica este foarte bună, lumea arată realistă. Muzica creează o atmosferă de mister în locurile potrivite din intriga. Personajele sunt exprimate profesional.

În misiunea de poveste, eroul tău se află pe o insulă care era considerată nelocuită. Sarcina lui este să găsească și să returneze miliardul pierdut ca urmare a unui accident aerian. Dar în timpul trecerii se dovedește că să găsești și să returnezi banii nu va fi deloc ușor, pentru că insula este locuită de canibali care nu sunt contrarii să mănânce ceva cu tovarășii tăi și cu tine.

  • Explorați locul accidentului și ajutați supraviețuitorii
  • Obțineți arme și alte obiecte care ar putea fi la îndemână
  • Studiați lumea din jurul vostru pentru a înțelege ce se întâmplă
  • Construiți un adăpost sigur și securizat
  • Nu lăsați mutanții însetați de sânge să vă omoare pe tine și pe prietenii tăi

Jocul este un simulator de supraviețuire destul de dificil în care tu și echipa ta sunteți vânați în mod constant.

O mulțime de bătălii cu demoni și umanoizi mutanți te așteaptă. Sistemul de luptă este avansat, dar un mic antrenament la începutul jocului te va ajuta să stăpânești abilitățile inițiale. În multe feluri, rezultatul luptei este determinat de armă. Folosește topoare, cuțite, pistoale și chiar grenade. Poate părea că creaturile care locuiesc pe insulă nu au nicio șansă împotriva unui astfel de arsenal, dar nu este așa. Va trebui să-ți exerciți toată puterea pentru a câștiga. Experimentează cu diferite tipuri de arme până când o găsești pe cea care se potrivește stilului tău de joc.

Va fi foarte util să ai cu tine un dispozitiv de iluminat bun. Există multe temnițe pe insulă pe care să le explorezi și va fi mai ușor să o faci cu lumină bună.

Armele corp la corp, pe lângă faptul că sunt folosite în luptă, vor fi utile și la construirea adăposturilor. Toporul este util în special pentru prelucrarea lemnului.

Adăpostul poate avea orice dimensiune. Dacă dorești, poți chiar să construiești un conac imens în care atât tu, cât și însoțitorii tăi asistenți veți locui confortabil. Ai grijă de cea mai bună securitate, un gard de încredere în jurul casei cu siguranță nu va fi de prisos.

Playing Sons of the Forest nu este recomandat minorilor și persoanelor impresionabile. Sunt multe scene violente și șocante.

Peisajele sunt frumoase și arată reale dacă PC-ul care rulează jocul are suficientă performanță.

Urmând exterminarea demonilor, nu uitați de mâncare, culege fructe de pădure, vânează și pește. Dezvoltatorii au încercat să facă procesul de supraviețuire cât mai aproape de realitate.

Jocul schimbă ora și chiar anotimpurile. Este important să vă aprovizionați cu suficient lemn și provizii înainte de a începe iarna și devine dificil să obțineți provizii.

Sons of the Forest descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți cumpăra jocul de pe site-ul oficial al dezvoltatorilor sau de pe portalul Steam.

Dacă vă plac jocurile de simulare de supraviețuire, începeți să jucați chiar acum! Pe lângă lupta cu natura, în acest caz, vei găsi mulți inamici periculoși!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more