Marcaje

SpaceInvasion

Nume alternative: SpaceInvasion

Cunoștință cu joc SpaceInvasion on-line. Luciu de noi universuri și distrugerea lumi care sunt de milioane de ani, vă puteți bucura de scara de acest joc la maxim. SpaceInvasion joc online începe în browser-ul. Dar, înainte de a te arunca cu capul în cap luptă stelare, uita-te la ceea ce sunt cerințele de sistem pentru noi jocul. SpaceInvasion joc online, se execută într-un browser. Pentru a funcționa corect, trebuie să instalați Adobe Flash Player. În prezent, susținută aproape toate browserele populare. În ceea ce privește hardware-ul - suficient de nivel și de calculator Pentium 3, cu 16 MB de RAM, principalul lucru care a avut acces la internet.

Alăturați-vă în joc SpaceInvasion nu aduce nici cea mai mica problema. În scopul de a începe jocul trebuie să specificați nickname-ul ales - porecla, parola, adresa de e-mail, data nașterii, țara de reședință si indica acceptiunea ta de termenii acestui contract. Inregistrare SpaceInvasion vă oferă posibilitatea de a primi jocuri actualizări de știri, precum și evenimentele importante de joc la căsuța poștală, dacă doriți, puteți distribuție afiliat.

SpaceInvasion înregistrare online vă permite să fie într-una din galaxii din lume. Puteți crea sistemul de stea propriu, sau de a intra într-una deja existentă.

Centrul galaxiei dvs. stele - planeta care poate avea multe avantaje, dar pot exista dezavantaje. Unul dintre principalii parametri de calitate ai planetei - disponibilitatea de resurse pentru dezvoltare (Kryptonite, minereu, metal, condiment), natura atmosfera poate, de asemenea, complica viata si energie poate produce unul din cele trei moduri. De asemenea, fiecare planetă are propria sa temperatura ambiantă, dimensiunile sale fizice și coordonează în galaxie. SpaceInvasion joc online, astfel încât să puteți îmbunătăți rapid planeta voastră, dezvoltarea economică și militară a lumii, puteți viziona în "revizuire a planetei." De asemenea, va trebui sa ma uit la clădiri, efectua îmbunătățiri științifice și de a construi și instruirea flotei.

Joaca joc SpaceInvasion on-line, mereu interesant, ajută să se relaxeze, dar acesta va rămâne în cazul în care va trebui să utilizați pâine, deoarece fără pregătire competent, tactic și economică a flotei dumneavoastră și adversarii planeta va fi distrus.

Dacă vă decideți să investească resurse în știință - aceasta este o mutare foarte bună, pentru că invistitsii în știință aduce o creștere în extracția de resurse sau putere a flotei. Printre clădirile de remarcat al meu, care sunt angajate în extracția metalelor, kryptonita - două clădiri mari care furnizează energie și resurse pentru a construi. Bogăția rezultat ar trebui să fie stocate în depozit. Joaca joc SpaceInvasion on-line de foarte multe ori, și puteți urmări viața de pe planeta ta, dar nu uita de flota de luptă și orice jucător care se respectă ar trebui să aibă propria flota. În magazin, aveți posibilitatea de a cumpăra un loc de muncă special, care va lucra în timp ce te joci SpaceInvasion. Cu SpaceInvasion puteți juca de oriunde, cu acces la Internet - indiferent dacă este un telefon mobil, tableta sau calculator vechi. Stellar luptă să fie rupere pe planete dvs. vă va oferi posibilitatea de a întâlni oameni noi și să se distreze.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more