Marcaje

Pionieri Space 2

Nume alternative: Pionieri Space 2

Pionieri Space 2 on-line - această strategie browser spațiu, în cazul în care lupta pentru putere în spațiu. Scopul - de a crea un imperiu invincibil în galaxie, colonizarea planetei preferat, în curs de dezvoltare interplanetar complex industrial sau de a crea un avanpost de necucerit.

Online joc Space Pionieri 2 nu are nevoie de instalarea clientului de joc și este disponibil în orice browser modern. Tot ce este necesar pentru a începe jocul, e Inregistrare Space Pionieri 2.

Pe pagina principală există un formular de înregistrare, în cazul în care aveți posibilitatea să alegeți metoda de înregistrare, există două.

În primul rând, folosind un cont pe Facebook sau Google, făcând clic pe butonul corespunzător și urmați instrucțiunile furnizate de înregistrarea în joc.

Dacă nu aveți un cont pe Facebook și Google, atunci va trebui să utilizați a doua metodă, inscrieti-Looki cont direct de pe site-ul de joc: în domeniul de înregistrare a introduce o autentificare (nume), e-mail și parola, apoi acceptați acordul cu regulile de joc și apăsați "Înregistrare". Înregistrarea pe acest joc Space 2 Pionieri terminat. Apoi, aveți posibilitatea să faceți clic pe "Play! . "

Important! Looki-înregistrarea unui cont, veți avea automat acces la toate jocurile comunitate!

Obiectivul principal al jucătorului este de a construi și dezvolta imperiul lor galactic. Pentru a atinge acest obiectiv, va fi necesar să se construiască mai multe clădiri importante, care va oferi resurse pentru construcția și dezvoltarea Imperiului.

Online joc Space Pionieri 2 are trei tipuri de resurse: de metal, cristal și tritiu.

Metal și cristale sunt necesare pentru a putea construi o clădire, precum și pentru studiul de cercetare, cu toate acestea, pentru anumite scopuri poate fi necesar, de asemenea, cu tritiu (aceasta este, de asemenea, utilizat drept combustibil pentru nave).

În plus față de aceste resurse, există încă nanobots - este o resursă plătit care poate reduce timpul de construcția de clădiri, nave și studii de timp.

Jocul are o valoare, cum ar fi energie (semnalează despre restul și cantitatea totală de energie).

Pionieri Space 2 joc on-line pentru dezvoltarea de imperiul său are astfel de clădiri

Metalloshahta, Kristalloshahta sintetizator și tritiu - aceste clădiri oferă resursele necesare pentru construirea,

SES, APE și eoliene turbine - clădirile implicate în producerea energiei necesare;

Santierul Naval - aici se vor construi noi nave, în plus, reduce șantierul le-a construit,

De laborator - va fi studiat aici diferitelor studii, în plus, reduce timpul de studiu de laborator;

Construirea încrederii - această clădire reduce construcția tuturor clădirilor;

De comercializare a cotelor de baze de date - se pot face tranzacții între jucători și de închiriat Voyager;

Schimbător - aici puteți să vă convertiți unitățile militare care nu sunt necesare în resurse și de închiriat, așa cum el schimbător și Megautilizator;

Androidozavod - datorită lui, reduce semnificativ construirea altor clădiri, nave și apărare

Universitatea - datorită lui mai puțin timp pentru a studia cercetare;

Prombaza - vă permite să adăugați site-uri de construcții, poate fi efectuată în paralel construcția de mine și facilități de energie.

Spațiu de joc Pionierii 2 on-line are două specializări: Merchant și Warrior.

Dacă vă place lupta, să mențină sus lupta, atunci este mai bine să alegeți - Warrior, și în cazul în care o prioritate este plasat efectuarea de misiuni de pace, atunci este mai bine - Merchant.

Pentru mai multe informații despre aceste două profesii pot fi citite pe forumuri de jocuri de noroc.

Jocul are opt secțiuni: Economie, Nave, Service, Navy, Sistem, comerciale, și de alți jucători. Fiecare secțiune are propriul meniu, pe care le puteți selecta un element de o anumită problemă de joc. Deci, juca acest joc Pionierii Space 2 on-line este destul de interesant.

Vă rugăm să rețineți că în primele 14 zile de personajul tău va fi protejat de atacul, așa că începe să joace joc Pionierii Space 2 on-line, eu recomand să-l folosească pentru a prinde dezvolta planeta lor.

O altă caracteristică foarte interesantă a acestui joc, e vacanță. Fiind în vacanță, flota și planetele dvs. parțial transformat într-un alt sub-spațială, care nu permite altor participanți la joc, în multe feluri, să atace imperiul. Mai mult decât atât, în timpul sărbătorilor, minele continua să extragă resurse (nu la capacitate maximă), navele să continue să îndeplinească și de a construi clădiri.

Ca multe alte jocuri, există o posibilitate, dacă doriți să adere la Alianță sau crea propria dvs.. Care, există unele avantaje în joc.

În general, joacă Space 2 Pionieri este distractiv și interesant pentru toată lumea care iubește aventura spațiu.

Pionieri Space 2 de înregistrare on-line este deschis tuturor participanților, această lume misterioasă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more