Marcaje

Spartan Wars

Nume alternative: Spartan Wars

Spartan Wars joc este un joc care vă va duce într-o călătorie sub îndrumarea a zeilor.

Spartan Wars online - acesta este un joc de lupta spartan, unde bătălia va fi îmbibat cu sânge.

În spartani Wars înregistrare este simplu și mai ales o mulțime de timp va trebui, desigur, nu va lua.

Pentru a înregistra în joc veți avea nevoie de:

1. Conexiune la Internet și un browser.

2. Cauta în joc un motor de căutare Spartan Empire Wars Of Honor.

3. Du-te la pagina principală a site-ului click pe link-ul care spune: "Înregistrare".

4. Veți vedea un formular de completat.

5. Introduceți prima celulă în numele dvs. de utilizator. Acest lucru poate fi un nume real și fictiv.

6. Apoi, scrie numele tău sau a veni cu o autentificare și introduceți-l.

7. Introduceți adresa de căsuța poștală.

8. Vino cu o parolă specială pentru joc și scrie-l în celula corespunzătoare.

9. Apoi introduceți din nou parola pentru confirmare.

Important! Sunt necesare aceste elemente marcate cu un asterisc.

10. Click pe "Înregistrare".

Joc Sparta Warriors vă oferă selectați trei dumnezei. Vi se va da posibilitatea de a efectua trei pași cu zeii

- Închinare (cult) - Tu alegi lui Dumnezeu, care se vor închina locuitorii care locuiesc în orașul tău. Eroul dvs. poate închina doar un singur Dumnezeu a ales, și fiecare zeu oferă orașul bonusuri originale. Numai Dumnezeu poate crește potențialul de producție de copac, iar celălalt altceva, și așa

- Level Up (îmbunătățirea) - atunci când nivelul de Dumnezeu va multiplica numărul de bonusuri care acest zeu poate aduce la orasul tau. Pentru a face acest lucru va fi nevoie de ochelari Faith. De obicei, ei câștigă în luptă și cu ajutorul victimei. Credința este important pentru a câștiga puncte cât mai curând posibil.

- Sacrifice (sacrificiu) - în acest caz, voi dona carte de Dumnezeu pentru a obține puncte pentru credința ei. De obicei dona doar de carduri de zeii pe care jucătorul are două, și de aceea este mai bine să nu faci.

Joaca spartani Wars Veți fi printre trupele propuse

1. Scout (Scout). Acest trupele rapid, dar foarte slab. Ele sunt cercetași. Ele pot fi folosite pentru explorare în alte orașe. Cercetașii vă aduce informații cu privire la resursele și forțele adversarului.

2. Spadasin (Swordsman). Acestea sunt considerate coloana vertebrală a oricărei armate. Arma lor - o sabie. Ei au bonusuri împotriva războinici care au atacat cu topoare si cavalerie, dar aceste trupe sunt usor de ucis cu săgeți. Principalul avantaj al spadasini, acestea sunt ieftine și poate fi o mulțime de a cumpăra.

3. Spearman (Spear). Acest lucru este cel mai important războinici puternici, care merg pe jos. Arma lor - o suliță. Ei au un bonus de spadasini și trupe de cavalerie, Ele sunt, de asemenea, ușor de a ucide cu săgeți.

4. Axeman (axemen). Este războinici destul de puternice. Arma lor - un topor. Ei au un bonus de lăncieri și trupele de cavalerie. Aceste trupe ușor omorât cu săgeți.

5. Archer (Archer). Aceste trupe au putere împotriva trupelor de picior, dar ele sunt destul de slab în apărarea

6. Cavalerie (cavalerie). Aceasta obligă în același spadasini, numai călare. Armele lor sunt săbii. Ei au un bonus de războinici care au atacat cu topoare și împotriva arcașilor. Lor cel mai rapid poate ucide hoardele de infanterie.

7. Lancer (Knight). Acestea sunt în același Sulița, numai călare. Ei ataca cu sulițe. Ei au un avantaj față de spadasini și arcași.

8. Axerider (Axeman călare). Ea războinici care au un topor și du-te de echitatie. Ei au un bonus de lăncieri și arcași.

Spartan Wars va juca într-o clipă. Spartan Wars online - acest joc este pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more