Marcaje

Spec Ops: linia

Nume alternative: Spec Ops: linia

Ops joc Spec: Linia - este un joc multi-platformă în genul de acțiune militară de la dezvoltator Yager Dezvoltare, publicat 26 iunie 2012. Localizer pe teritoriul Federației Ruse este 1C-SoftKlab, care a lansat jocul în limba rusă, în același timp cu premiera mondiala. Cei de la Yager a creat destul de un joc bun. Dacă începi să joci Spec Ops: The Line, apoi de sigur cât de multe vor fi de acord că povestea în acest joc într-adevăr iese în evidență!

Deci, în joc Spec Ops: Povestea Linia despre evenimentele fiind personajul principal, care aici este căpitanul M. Walker. -L în calitate de comandant al grupului de luptători arunca în Dubail ca, din cauza frecvente furtuni de nisip incredibil de puternice și de lungă acoperite cu nisip, astfel încât trăiesc în ea a devenit de nesuportat. Cele mai multe dintre localnicii au reușit să scoată din oraș. Acum Duban în spatele unor oameni si formatii jefuitori. După ce în partea centrală Dubail bazat sediul treizeci de al treilea batalion de armată de shtatovskie sub comanda colonelului Conrad. După șase luni de tăcere totală brusc vine de la mesaj colonelul a misiunii evacuare implicit. Pentru a clarifica situația, și operațiunea de salvare în oraș, a trimis un grup special de "Delta", sub comanda lui Walker. Fiind deja în Duban, revolta își dă seama că au intrat într-o luptă adevărată mizerie.

Ops joc Spec: dezvoltatorii de PC-uri de linie, astfel conceput încât are finaluri divergente. 4 opțiuni disponibile pentru jucătorii de a termina jocul. Punct de trecere a finaluri variante situate în ultimul capitol, și nici nu afectează gamer acțiune în timpul jocului. Asta e ceea ce jocul oferit terminatiile

1. Capitanul M. Walker permite Colonelul Conrad se omoare, sau a se sinucide, vorbesc cu colonelul

2. Capitanul M. Walker decide să-l omoare pe colonel, iar apoi chirie unitatea, pe care-l aduce acasa.

3. Capitanul M. Colonel Walker decide să-l omoare și sunt uciși într-un schimb de focuri cu echipa de salvare.

4. Capitanul M. Walker decide să-l omoare pe colonel, iar apoi indeparteaza toti luptatorii din echipa de salvare, și el decide să rămână în Duba.

Dacă încă nu au decis dacă să Spec Ops: Linie de descărcare, atunci vă recomandăm să găsi pe internet despre Spec Ops: Revizuirea linie. Dupa ce a citit numeroase avize de critici sau jucători cu experiență, precum și a vedea imaginile video Vedere și remorci de joc, va fi mai ușor să decideți dacă aveți nevoie pentru a descărca și instala pe PC-ul.

Instalarea joc și începe să joci-l, vă va face cunoștință cu următoarele caractere:

1. Detașament de "Delta" - Căpitanul Martin Walker, primul Lt. Adams - Art grele. Sergent Lugo - lunetist.

2. Blestemat (33-Batalionul) - colonelul John Conrad, DJ - corespondent de război, șef mafiot, locotenentul McPherson, sergentul John Forbes.

3. CIA - agenți Kastavian, Daniels, Gould, Riggs.

În Spec Ops: Misiunea linie. Dezvoltatorii lor sunt inserate în joc destul de mult. Acesta începe cu un prolog, apoi 15 capitole și un epilog, astfel încât oricine, chiar și pickiest jucătorii vor fi în cazul în care pentru a porni.

Dacă sunt intrigat de povestea noastră despre joc, apoi du-te la site-ul oficial http://www. specopstheline. com / index. html si descarca jocul. Sigur fericit să-și petreacă mai mult de o oră pentru trecerea acestui joc fascinant și foarte solid făcut în stil militar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more