Marcaje

Knights Spiral

Nume alternative: Knights Spiral

Knights Spiral - multiplayer online role-playing. Combină o varietate de genuri. Creat pentru iubitorii de călătorii aventuroase prin lumi necunoscute. Veți afla planeta Clockworks și lupta împotriva locuitorilor săi. Knights Spiral joc poate părea destul de simplu, dar încă în viitor, va veti simti toate fascinația sale.

Ce ar trebui să se deplaseze rapid la gameplay-ul în valoare de a începe pentru a crea contul dvs. în joc. Knights Spiral cine partajați un al doilea timp. Numai specificați în mod corect datele necesare:

  • Introduceți adresa dvs. de e-mail,
  • Inventeaza și notați parola, constând din cel puțin șase caractere.

Și poate începe imediat jocul Cavalerilor Spiral. Aici, în stadii incipiente ți-a venit cu un nume pentru personajul tău, sau aveți posibilitatea să utilizați o alegere aleatorie a numelui programului Internet. Și apoi a crea un personaj - masca lui, dintre cele propuse patru opțiuni. Puteți alege echipamentul inițial, și de modul în care, atunci când personajul tău în sine are deja o sabie, scut și arma. Încă mai trebuie să decidă cu privire la culoare, care, în viitor, nu mai poate fi schimbat. În acest stadiu le-ați atribuit caracterul tău.

Acum începe. Planetă Uncharted - Clockworks, veți obține un accident neașteptat nava ta. Și tu cu cei trei tovarăși, cum ar fi de a vă decide izvedyvat teritoriu. Te afli în orașul Haven. Aici este incredibil. Lumea este atât de fantastic că modificările în mod constant furnizate.

Knights Spiral juca în consecință, după cum puteți împreună în bresle, format din patru persoane, și lupta singur.

Toate echipamentele și obiectele necesare pe tot parcursul jocului, aveți posibilitatea de a revinde la licitație, sau pur și simplu cumpăra. Dar atunci nu este opțiunea ideală pentru a castiga

  • Licitație și a resurselor
  • Jetoane;
  • Kraft;
  • Rețete,
  • Revânzare.

Licitație și resurse - abilitatea de a vinde resursele existente în cadrul licitației, în timp ce urmărirea resursele cele mai de funcționare și scumpe.

Jetoane - ca venituri suplimentare. La fiecare nivel va scădea din cufere.

Kraft - vinde lucruri pentru a îngrășa prețurile.

Rețete - de vânzare a achiziționat anterior pe rețete ieftine.

Resale - la expirarea a licitației - de a licita pe un produs și îl vând.

În general, este necesar să se predea astfel de fraude și de a îmbunătăți echipamentul.

Knights Spiral joc online dezvoltat desen animat grafic, cum ar fi un simplu, dar destul de înaltă calitate. Astfel încât să nu te descuraja, aceste jocuri oferă o mulțime de distracție și de emoție. Modul de joc este, de asemenea, destul de distractiv, o astfel de abundenta de lupte de masă nu sa întâlnit peste tot.

O oportunitate de a juca acest joc Knights Spiral gratuit, producătorii de a crește în mod automat cercul lor de fani, iar acest lucru a atras alți jucători.

În această lume interesant și toată lumea poate cădea, dar stai să-l destul de nu este ușor. Dar este în valoare de a încerca mâna ta! Apoi, în lumea de necunoscut!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more