Marcaje

STALKER: Clear Sky

Nume alternative: STALKER: Clear Sky

Joc STALKER: Clear Sky - fantastic multiplayer joc de rol în genul first-person shooter-ul, care este parte prequel oficial numit S. : Shadow of Chernobyl. Ca prima parte și prequel dezvoltat de GSC Game World. Joc Stalker Clear Sky arată evenimentele care au avut loc cu un an înainte de aceste incidente, care sunt cunoscute din partea oficială a parcelei. Spre centrul Zonei prea aproape grup de urmăritori. Întâmplă erupție violentă pe neașteptate, după care se schimbă întreaga zonă. Mulți dintre soldații care se află în locuri anomalii a murit. Curând în conflict între facțiuni, în cele din urmă în creștere într-un adevărat război pentru teritoriu și teren artefacte. Protagonist - mercenar numit Scar. El a supraviețuit mai multe emisii, în timp ce toți membrii echipei sale au fost uciși. Reprezentanții grupului secret "Clean Sky" om sărac aflat pe calea ferată, în partea de nord a Mlaștinile și dus la baza lor. Este aici că oklemalsya Scar și apoi a început să colaboreze cu salvatorii lor. Ce se întâmplă în continuare, puteți afla, incepand de a juca Stalker Clear Sky.

Prins într-o lume fantastică, va fi capabil de a alege un curs de comportament. Puteți deveni un spectator sau un participant activ la ceea ce se întâmplă în jurul. Indiferent de acțiunile tale din lume este întotdeauna bogat într-o varietate de evenimente. Cu fiecare pas pe care il asteptam noi surprize. De exemplu, pentru următorul viraj poate fi configurat într-un grup prietenos de urmăritori sau monștri periculoase den, o capcană de care este practic imposibil de a obține sau trofeu valoros. Și în scopul de a pune în aplicare o astfel de călătorie de neuitat, trebuie doar să descărcați Stalker Clear Sky. Viata sistem inovator joc de simulare controlează toate personajele și evenimentele din zona. Prin urmare, lumea este într-adevăr plin de viață și agil. Dinamica în joc adaugă și schimba ora din zi. Într-adevăr, în ziua sau noaptea pe strada depinde de multe lucruri. Ne da un exemplu mic. În întuneric, multe animale a se vedea mai bine, nu vă va spune persoana căreia în întuneric trebuie să fie chiar mai atent. Poate că pe timp de noapte nu este în valoare de sprijinindu-se în adăposturi? În general, tot timpul, și veți avea nevoie pentru a învăța să-l înțeleagă. Aproximativ o mie de stalkers supraviețui cu succes în această lume. Ei desfășura activități de cercetare, dacă este necesar să intre în luptă, a face tranzacții comerciale, de a comunica unul cu celălalt și nu uita de restul. Puteți deveni unul dintre ei și de a trăi stilul de viață pe care cei mai mulți preferă. Din fericire, libertatea de acțiune în joc permite.

Să iasă nevătămați din lupta, va trebui să aibă grijă de viteze fiabile. Arme Stalker Clear Sky destul de diferite, în afară de lucrurile mici, cum ar fi amortizorul de zgomot, lansator de grenade, domeniul de aplicare lunetist supuse îmbunătățire. Disponibil de a folosi și alte elemente auxiliare: îmbrăcăminte de protecție, truse de prim ajutor, detectoare, bandaje, de protecție împotriva radiațiilor. Odată ce ați descărcat video de Stalker Clear Sky, poate lua imediat măsuri și în cele din urmă pentru a obține bogăție și faimă și, în ciuda tuturor dificultăților viitoare.

Prequel în măsură să vă rugăm să utilizatorul cu multe caracteristici, care vă va seduce. Viata nu sta încă, și cu ea schimba și de divertisment preferata. Încercați să-l - nu vei regreta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more