Marcaje

Stalker Online

Nume alternative: Stalker on-line

În cele din urmă, nu a fost ceea ce era de asteptat de toti fanii din celebra serie de jocuri S. R. Mult a fost spus și repovestite cu privire la cum ar trebui să arate ca jocul Stalker on-line la diferite forumuri on-line. Toate armată mare de jucători online CSI așteptat moment în același Stalker joc online le vor delecta cu ieșire triumfală la spațiile deschise de pe Internet.

Și, iată, o companie de programatori de la Ekaterinburg Sistem Cybertime s-au adunat curajul, și încercarea de a se adapta dorințele fanii seriei, a luat această încercare de mult-așteptatul și ne-a arătat ar trebui să arate ca joc Stalker on-line. Felicitări jucătorilor dragi! Acum poți să te joci stalker on-line!

Pentru cei care nu stiu. Toate jocurile din seria S. R. bazat pe simulare maximum realism de viață în zona de excludere de la Cernobîl. Și în viitorul apropiat, o alternativă în cazul în care a avut loc NPP emisie mai puternica de radiatii. Acest lucru a afectat în mod natural asupra mediului al Zonei. Au început să apară diverse anomalii, artefacte, etc § Acesta este studiul acestor fenomene și să se ocupe cu stalkers - pustnici Zone. Pentru unul dintre ei și va trebui să joace STALKER joc on-line.

În Stalker on-line trebuie să joace de pornire fișierul de joc de pe computer. Puteți descărca jocul de pe site-ul principal al jocului.
1. În "Download joc", apoi alegeți una dintre legăturile pentru a descărca.
2. În cazul în care arhiva la joc încărcate pe computer, extrage fișierele în ea.
3. Folosind unzip instalarea ușor de fișiere, și poți să te joci STALKER joc on-line.
Apoi, de pe site-ul de joc trebuie să fie trecut Stalker înregistrare.
1. În primul rând trebuie să fie de acord cu regulile de pe forum Stalker-Online,
2. Apoi introduceți numele de utilizator (numele sub care veți învăța în joc și pe site-ul)
3. Adresa de e-mail
4. Confirmarea parolei
5. Selectați limba în care sunt confortabile pentru a juca, fusul orar.
6. Completați o verificare simplă care înregistrarea Stalker traversat o persoană vii și nu un bot.

Joaca Stalker Online veți obține doar în cazul în care computerul îndeplinește aceste cerințe minime de sistem:
Necesitati minime de sistem:
Video: NVIDIA GeForce 8600, ATI X1600 cu SM3. 0 cu cel puțin 256MB de memorie
RAM: 2Gb
CPU: 1800 MHz
Sistem de operare: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32/64bit)
Sistem: Latest DirectX 9. 0C,. NET Framework 3.

La verificarea în joc înainte de a Stalker deschide vast univers de conservare anturajul lupta pentru supraviețuire într-o zonă restrânsă a CNE Cernobîl. Stalker on-line este în prezent în versiune beta. Care este, în viitor, trebuie să vă așteptați doar de noi îmbunătățiri la dezvoltatorii de jocuri.

Stalker joc online, în care cea mai mare parte a timpului acordat pentru a efectua tot felul de sarcini și misiuni. La început, ele pot părea prea simplu, dar cu acumularea de experiență stalker ta va deveni mai puternic și de a primi sarcini care vizează, de exemplu, studiu aprofundat de anomalii Zone. Pentru executarea tuturor sarcinilor veți obține o experiență care merge pe caracteristicile de dezvoltare ale stalker ta. Jocul a definit în mod clar nu clase de personaje, pentru că tu însuți ești liber să aleagă rolul pe care vă place.

Toate joc Stalker online, construit pe principii democratice, în care fiecare joc pe forum gamer dreptul de a publica opiniile și sugestiile lor pe jocul tau favorit, pentru a face chiar mai bine. Deveni un nou venit printre urmăritori. Puteți alege pentru ei înșiși soarta unui mercenar sau merge pe calea ascezei, și poate că ar fi mai interesant să dezlege misterul din zona. Opțiuni să navigați interesant Stalker lume on-line abunda, și fiecare dintre ele oferă emoții autentice.
Stalker joc on-line este în așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more