Marcaje

Star Wars Battlefront 2

Nume alternative: Star Wars Battlefront 2

de mult asteptate Star Wars Battlefront 2 joc.

de studiouri de dezvoltare din țările Suediei, Canadei și Angliei au căutat să lucreze împreună la continuarea Star Wars. Jocul Star Wars Battlefront 2, este un shooter cu abilitatea de a comuta între a treia și prima persoană. De asemenea, sunt disponibile trei moduri:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Mnogopolzovatelskiy
  • Kooperativnyy

Participă la luptele spațiale până la 40 de participanți. Pe jocurile Xbox One și PlayStation IV, prietenii vor putea să gestioneze evenimentele pe un ecran separat, iar experiența câștigată, premii și premii vor fi transferate în joc prin rețea. Dar dacă alegeți un PC, rețineți că în acest caz nu este posibil un ecran separat.

Campanie

de subiecte.

Începând să jucați jocul Star Wars Battlefront 2, veți deveni participant la un eveniment de 30 de ani care conține perioada dintre cea de-a șasea și a șaptea parte a epocii. Se duc în momentul în care împăratul Shiv Palpatine moare în timpul luptelor de la Endor și explodează a doua stea a morții. Deoarece evenimentele provin în principal din partea imperială, jucătorii vor putea observa dezvoltarea Primului ordin și opoziția sa ulterioară față de Rezistență.

Iden Heroina Versio și comandantul "Inferno", prețuiește visul de răzbunare al rebelilor pentru Imperiu. Deși ea însăși a văzut moartea celei de-a doua Steaguri a Morții, ea nu a rupt-o, dar numai întărită și întărită, a dat hotărâre. Fiind credincios Palpatine, își amintește ultima sa comandă de a suprima revolta și este hotărâtă să păstreze cuvântul dat atunci. În echipă sunt doar cei mai buni luptători care sunt gata să îndeplinească necondiționat orice ordine. Acest lucru le face să ardă galaxia, urmărind dușmanii Imperiului.

Dacă descărcați Star Wars Battlefront 2, veți deveni un participant în aventurile spațiale interesante și veți putea să acționați în numele unor eroi celebri. De exemplu, atunci când acțiunea are loc la fața locului și aproximativ 40 de persoane participă la luptă, există șansa de a juca rolul lui Kylo Ren sau Skywalker, Yoda, Ray, Darth Maul și a altor personalități celebre.

După ce ați început să jucați Star Wars Battlefront 2, veți vedea că parcela acoperă trei epoci temporare, ceea ce distinge jocul de cel precedent. De obicei, eroii din fiecare eră interacționează numai în limitele care le sunt atribuite, dar există și excepții. În unele cazuri, personajele din diferite perioade se pot întâlni pentru acțiuni decisive. Locurile în care luptele se desfășoară ar trebui, de asemenea, să fie familiare jucătorilor. Acestea sunt Hote, Yavin, Teed, Starkiller, Mos-Eisley și alte locuri legendare.

.În mod semnificativ mai bine, în comparație cu jucăria anterioară, a fost sistemul de pompare a soldaților și a mai multor diviziuni în clase.

  • Săgețile sunt eficiente la distanțe medii. Ajută luptătorii mai grei să treacă prin tabăra inamicului.
  • Luptătorii grei dețin apărare, luându-și greutățile.
  • Ofițerii sporesc calitățile de luptă ale grupului lor.
  • Specialiști ai experților în apărare care aranjează capcanele ingenioase pentru dușmani.

Pumpingul nu stochează surprize, iar jucătorii experimentați vor da seama rapid ce este. De fapt, pentru dezvoltarea și achiziționarea de arme și echipamente mai avansate va trebui să îndeplinească diverse sarcini, să participe la lupte etc. d.

Tehnica din Star Wars Battlefront 2 asigură atât aerul cât și solul. Mergând la cucerirea stelelor, va gestiona mici navete și nave spațiale, cum ar fi cruciada T-65 și Falconul mileniului. Un sistem flexibil de setări vă permite să creați nu numai luptători unici, ci și luptători. Cu cât persoana dvs. a experimentat mai mult, cu atât mai mult a pompat, cu atât mai bine cu nava, cu atât mai mare este șansa de a câștiga.

 

Star Wars Battlefront 2