Marcaje

STARQUAKE

Nume alternative: STARKVEYK

Joc StarQuake online - massively multiplayer subiecte spațiu RPG. Vrei pentru a explora universul și lumile sale locuiesc pentru a crea o colonie, de a participa la lupte de apărare și, în acest sens, de a dezvolta caracterul tău? Bine ati venit la StarQuake on-line. Dedicație pentru jocul începe cu înregistrarea.

Alăturați-vă în joc StarQuake nu este nimic neobișnuit. Veți avea nevoie de a veni cu numele personajului, introduceți o adresă de email validă, parolă și un cod de verificare. Apoi citiți și să acceptați acordul de utilizare si legile StarQuake univers. Acum, faceți clic pe "spațiu cucerire", și această înregistrare StarQuake terminat.

Următorul pentru contul de e-mail specificată va fi trimis la datele, și puteți să vă asigurați că înscrierea online în StarQuake de succes. Angajat mai mult în crearea personajului. StarQuake joc on-line nu are nici o divizie de rasă și civilizație - v-ați născut pe planeta Omega, alege propriul avatar și a obține un gust de ați achiziționat deja nava spatiala, de exemplu, care module sunt instalate pe ea, sau ce tip de unitate de locuință. În ceea ce privește armele, câștig în mall. Gama: laser, plasma, rachete, a mea, și armele de energie gravitaționale. Aici, la stația de Omega, puteți obține restul și muniție de insotire.

În arme și de a consolida nava lor de a juca jocul online StarQuake va avea nevoie de alte module

- Planetare - cercetare, producția de materii prime, instalații de producție, instalațiile de prelucrare, etc etc Odată cu acestea, puteți implementa activitățile lor pe aranjament și colonie dezvoltarea infrastructurii sale;

- Biomodule - bonusuri speciale la caracteristicile de bază ale caracterului tău.

StarQuake joc online în care sistemul de notare este simplu și clar pentru oricine - după un curs de succes, acordat puncte de experiență. Cu le puteți cumpăra module, sau a câștiga bani (vândut la alți jucători). Are, de asemenea, un sistem de ranguri, de extindere la jucătorii deasupra nivelului 4. Noțiuni de bază un nou rang cu el și veți obține recompense tangibile - un total de șase titluri și fiecare misiune aduce următoarele 5, 10, 20 și 25 de puncte la specificațiile dumneavoastră. Pentru a obține rangul viitor, va trebui să ia parte la așa-numita lupta-Scopul - împotriva unui alt jucător și în afara stația lor.

Joaca StarQuake - aceasta este o mare oportunitate de a cunoaște universul. Vei naviga galaxie, planete ale sistemului solar pentru a vizita, care aparțin diferitelor clanuri, să-i resursele de a se angaja în construcții și coloniile sale. Înainte de a juca jocul on-line StarQuake citit "Atlas". Pe scurt, nu veți găsi că există un total de 11 de planete și de cinci tipuri - terestre și acvatice, congelate, gaz și mort. Ținta cel mai frecvent pentru dezvoltare este, desigur, Planeta Pământ. Bogăție și minerale resurse, precum și condițiile naturale favorabile (prezența de oxigen din atmosferă) se o locație ideală pentru crearea sistemului colonial face.

Având în vedere cele de mai sus, cineva ar putea avea impresia că StarQuake juca Roleplayers mai bine călite numai, dar grăbesc să vă asigur - să joace în full-spațiu "voynushki" aici, va fi, de asemenea, posibilă. Cucerirea teritoriilor pentru a proteja coloniile sau coloniile sale din clanul lui - asta e în cazul în care vă puteți exprima pe deplin competențele și realizeze potențialul lor, ca un lider militar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more