Marcaje

Star Wars: Knights of the Old Republic

Nume alternative: Star Wars: Knights of the Old Republic

Procesor: Pentium III / Athlon 1 GHz

RAM: 128 MB

Video: 32 MB

Spatiu pe disc: 3. 7 GB

Star Wars: Knights of the Old Republic - calculator joc de rol, care are loc în saga univers "Star Wars". În joc te afli pe o mare oportunitate de a merge prin planete cunoscute asambla propriul sabia și rezolva multe puzzle-uri pentru a descoperi complot și nu o să devină un adevărat cavaler Jedi.

Plot

Jocul Cavalerii din Republica Old, abreviat ca KOTOR este stabilit de 4000000 ani înainte de evenimentele descrise în filme. La începutul jocului te va găsi pe o navă numită "Spire Endara" este sub un baraj de atacuri Sith flota aproape de planeta Taris. Caracterul tău - unul dintre piloții ale navei, care, împreună cu membrii supraviețuitori ai echipei de pe suprafața planetei într-o unitate de salvare. Prima sarcină a unui pilot tânăr în Star Wars KOTOR vor fi pentru a găsi comandantului lor, căpitanul navei de Jedi Bastila Shan. Va vâna pentru forțele Bastila și Sith, deoarece are capacitatea unică de a lupta meditație, care de multe ori au ajutat stopa atacul trupelor de rebeli. Întregul an este de exercitare a Bastiliei, din momentul în care a încercat să apuca Lordul Întunericului a Sith Darth Revan, dar o întorsătură neașteptată și trădare de ucenic Sith Darth Malak supărat toate planurile pentru un Jedi, un lord Sith și recent a apărut putere confiscate și a început urmărirea unui cavaler . Aceeași poveste în Star Wars: Knights of the Old Republic începe cu salvarea Jedi din trupele inamice și să ia primele lecții de la noua lui profesor.

Clase de caractere

Atunci când creați personajul tău în Knights of the Old Republic, puteți alege una dintre cele trei zone de dezvoltare, cu caracteristicile sale unice, de luptă și oportunități pașnice. Inițial, puteți face alegerea între un soldat, un luptător cu o multime de vitalitate, o canalie, un caracter slab, axat pe mișcarea sub acoperire și grevă pe ascuns, sau cercetas, o clasă intermediară între cele două cele anterioare. Odată cu dezvoltarea a parcelei Star Wars Kotor, în funcție de calea pe care o alegeți, personajul tău va fi un Jedi sau un Sith, și aici, din nou, în fața dumneavoastră, alegerea este între cele trei domenii de dezvoltare - Luptatorul, consulul sau Guardian. Warrior - de contact luptător, specializat în manipularea o sabie de lumină a crescut puterea fizică, dar nu atât de puternic în Forță. Consul - un analog de magician în joc, principalul obiectiv de abilități de a face tehnici de luptă, folosind Forța. Sentinel - soldat universal, la fel de bine, inarmati cu o sabie de lumină și Forța.

Putere

Analog de vrăji magice obișnuite din Kotor este putere, aptitudini speciale disponibile de la un anumit punct al jocului, luptători ca întuneric și lumină. Fiecare calificare va fi una dintre cele trei domenii - lumină, întuneric sau neutru. Jucatorul nu are restricții și el poate învăța toate abilitățile, în cazul în care numai ei au avut suficiente puncte de experiență, care sunt date pentru a obține un nou nivel. Puteți folosi, de asemenea, toate abilitatile, cu toate acestea, reprezentanți ai parte de lumină se va petrece mult mai multe puncte de pe folosirea abilităților forței de întuneric, și vice-versa, abilități Sith Jedi va fi dat mai mult de întuneric lor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more