Marcaje

Star Wars: Empire at War

Nume alternative: Star Wars: Empire at War

Star Wars: Empire at War joc, în care au loc evenimentele, ca și în spațiu, astfel încât pe pământ. Acest joc este un joc strategic de calculator, povestea se face de către un unic trilogie Star Wars.

Jocul are doar două moduri de joc: modul de campanie și Galactic Conquest. Fiecare mod are propriile caracteristici:

1. Mod de campanie. Este o poveste clasica RTS.

2. Mod Galactic Conquest. Acesta este modul cu strategia globală și lupte tactice și în timp real.

Joc Star Wars: Empire at War se poate descărca jucători doar pentru adulți. Pentru utilizatorii minori accesul la jocul este închis. Descărcați

Star Wars: Empire at War aveți posibilitatea și orice alte site-uri care oferă această capacitate. De exemplu, aceasta se poate face de pe torrent.

Ai o oportunitate de tentant pentru a vizualiza joc

Star Wars: Empire at War film. Aceasta se poate face pe site-ul oficial al jocului sau pe youtube. În video dezvăluie informații de bază despre joc, descrie misiunea, moduri de joc și mult mai mult.

Joc Star Wars: Empire at War este mod mult mai interesant Galactic Conquest. Acest mod este împărțit în mai multe părți:

1. Parte strategic. Aici trebuie să construiești clădiri de mari dimensiuni, flota și trupele de plumb pe harta strategică. În timpul jocului, puteți desfășura activități de cercetare și inventa noi tehnologii, noi nave, și noi arme. Există mai multe niveluri tehnologice. Rebeli în acest joc nu sunt în curs de dezvoltare propria lor tehnologie, și pe care le iau departe de imperiali orice tehnologie dezvoltată, care devine din ce în principalele rebelii.

2. Parte de formare. Bătălii tactice, in mod constant împărțite în spațiu și planetar. Ele apar în timp real. În bătălii spațiale includ în mod constant un număr limitat de nave. În joc navele noi sunt numite în ca întăriri. În plus față de stația de luptă, în care pârâtul poate avea radare auxiliare. De asemenea, prezent la planetele bateriei. În funcție de dimensiunea navei sunt următoarele domenii afectate: arme, scuturi, motoare, armuri și hangarului.

Star Wars: Empire at War de arme sunt de mai multe tipuri:

1. Arme au variat.

2. Arme de luptă.

În funcție de situație, va folosi un anumit tip de armă.

În jocul Star Wars: Empire at War, poți juca diferite personaje din Star Wars. Cele mai multe dintre ele pot participa la bătălii spațiu, și alte caractere decât în ​​lupte terestre. Există caractere care vă oferă bonusuri, dar nu participă la lupte.

Puteți deplasa în mod activ în jurul câmpului de luptă, clădirilor de captare și de a folosi abilitati speciale, dar nu se poate trage.

În luptele de teren au luptat săbii laser și în mod activ folosi Forța.

Sunt, de asemenea, prezent, în plus față de personajele din joc și să sprijine personaje fără nume, pe care le puteți închiria un jucător. Ele sunt numite vânători de recompense, agenți, contrabandiști, și așa mai departe.

Joc SW mandat european de arestare pentru cunoscători reale ale Star Wars!

 

Star Wars: Empire at War