Marcaje

Star Wars: The Force Unleashed 2

Nume alternative: Star Wars: The Force Unleashed 2

Joc Star Wars: The Force Unleashed 2 - este un shooter cu adevărat multi-platformă (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PS2, PSP, Nintendo DS, PC), care nu lasă indiferent orice gamer entuziast ficțiune istoricul său fascinant, aventuri incitante și secretele misterioase. Acest joc video a fost prezentat la celebrul actor american și producător de Samuel Leroy Jackson la sfârșitul anului 2009 pe Spike Video Game Awards. Dezvoltator și editor al acestui joc este de LucasArts Entertainment Company, lokalizavala în Rusia cunoscută companie 1C-SoftKlab. În versiunea rusa a jocului este numit Star Wars: Unleashed Putere 2.

Evenimente în luarea de joc loc între a treia și a patra episoade din Star Wars.

Protagonistul se trezește într-un fel de laborator de pe planeta Kamino. Cunoscut tuturor Lord Vader îndeamnă eroul că el nu este un om, ci numai clona experimental, creat doar pentru că el a împlinit voința Împăratului. Cu toate acestea, eroul scapă din închisoare, deoarece ei nu cred povestea de Lord Vader.

Așa începe o poveste in The Force Unleashed 2. Aceasta este ceea ce veți vedea, dacă te duci la site-ul oficial al jocului și să decidă pentru a descărca Star Wars: The Force Unleashed 2. Instala pe propriul joc pe PC și începeți să jucați, veți învăța următoarele caractere:

• Vader Darth;

• protagonist - Starkiller;

• Juno Eclipse - iubit de protagonistul nostru, unul dintre comandanții Alianței și căpitanul navei «Salvation»;

• Baron Tarko - sclavi comerciale, proprietar de cazinou, care este, de asemenea, comandantul unității, situat pe planeta Cato Neimoidia;

• Kota General - maestru Jedi.

Ca și în secțiunea anterioară, aici personajele au arme și de putere. Deci Starkiller are două săbii laser, iar proprietățile acestor sabii depinde de culoarea cristalului. În plus, jucătorul poate folosi forța. Capacitatea de caracterul apărea în funcție de modul în care trece acest joc, sau se pot îmbunătăți cu privire la punctele care sunt acordate pentru uciderea adversarii. Tehnică de luptă, de asemenea, crește cu aceste puncte. În joc stele Wars Force 2 Anlished apărut eroi noi abilități

1. Insanity - acțiunea se datorează faptului că dușmanii încep să se sinucidă sau de a începe ajuta jucătorul însuși.

2. Forțele Riot - acțiunea se datorează faptului că pe termen scurt crește daune și forță, care are Stapkiller.

Dacă încă nu au decis dacă să descărcați acest joc, atunci va fi recomandabil de a solicita online, Star Wars: The Force Unleashed 2 clipuri video. Se familiarizeze cu acestea sau un alt joc video The Force Unleashed 2, puteți înțelege mai bine dacă sau nu pierde timpul pe acest joc.

Și (jocul) este foarte bun. La urma urmei, ea are două final complet opuse: final cut-scena depinde de ceea ce - întuneric sau lumină - partea alege personajul principal. Pentru a păstra intriga și de a pleca pentru un final necunoscut, nu vom dezvălui conținutul acestor terminatii aici. Intrați în Star Wars: The Force Unleashed 2 joc și să facă această alegere pentru tine! Și să tot jocul, în general, va fi o surpriza placuta pentru tine.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more