Marcaje

Stare de Decay

Nume alternative: Stare de Decay

Joc de Stat a Decay este un proiect nou. Lansarea oficială a acestuia va vedea toată lumea gamerilor foarte repede - la 29 noiembrie. Pentru a începe un program va fi prin intermediul Steam, drept cost a declarat anterior a jocului va fi de 6.99 dolari. Creatorii de promisiunea de joc pentru a prezenta ceva dincolo. Ceva care ar putea produce doar o fantezie. Acest joc va fi o binefacere pentru acei jucatori care iubesc poveștile despre zombi și chiar viața sa, nu sunt jocuri online gratuite.

Acțiunea de stat din Decay întâmplă on-line din lume, după sfârșitul lumii. După întoarcerea mamei de toata lumea zombie ca am folosit pentru a-l vedea, a dispărut. Omenirea a dispărut aproape complet. Pe teren doar câteva supraviețuitori norocos, printre care caracterul tău. Pe umerii celor norocos poartă acum o responsabilitate incredibil, pentru că ei trebuie să salveze lumea și să-l aducă înapoi la fostul său de viață.

Sincer, acest joc nu este pentru cei slabi de inima. Aici trebuie să supraviețuiască și să-l au timp. Ca dezvoltatorii proiectului, juca acum statul joc de Decay va fi mult mai greu, ceea ce face gameplay-ul în sine va fi incredibil de incitant și interesant. În atenția tuturor jucătorilor disponibile număr foarte mare de quest-uri și misiuni pentru supraviețuire, puteți obține o mulțime de realizări, și va fi la dispoziția dumneavoastră cele mai diverse arme.

Din moment ce acest lucru este un joc online, care, în consecință, ar trebui deja ați ghicit că în statul de Decay înregistrare este un proces obligatoriu. Va trebui să pre-instalat Steam programul (dacă sunteți un jucător cu o avere de experiență, acesta este cel mai probabil, au deja acest program de pe computer) și să îl înregistrați. Și numai după ce că va fi capabil de a cumpăra jocul, instalați-l pe computer și înregistra contul dvs. în ea.

Tu nu ar trebui să sperie faptul că acum pe pagina de start a jocului nu există nici un cuvânt în limba rusă. În primul rând, veți avea nici o problemă să înțeleagă toate intuitiv, și în al doilea rând, în timpul procesului de înregistrare va fi disponibil la abur interfață rusă, așa descărca și instala programul pentru tine nu este greu.

Pentru a începe să joace stat de Decay, puteți specifica acreditările obișnuite: numele de utilizator, parola, e-căsuța poștală.

Acest lucru este destul de neobișnuit lume de zombi. De fapt, acest joc este un fel de descoperire. Acest joc - o cursă constantă sau de oprire pentru supraviețuire. Ceea ce face ca proiectul chiar mai mult farmec, este lipsa unui plan de dezvoltatori premeditate. Viața ta e în mâinile tale. Nu conta pe terenul de joc, succesul va depinde de tine și cât de succes va fi planul de mântuire!

În ciuda faptului că până în acel stat joc de Decay gratuit nu, o mulțime de jucători și-au exprimat deja dorința de a cumpăra accesul la un proiect pentru a testa toate caracteristicile sale.

 

Stare de dezintegrare de înregistrare on-line