Marcaje

Legions Steel

Nume alternative: Legions Steel

Steel Legions joc online - rețea thriller uimitoare, care se potrivesc perfect lupte echipa cu strategii individuale de jucători individuale. Shooter multiplayer dinamic devine rost de atenția de la primele minute. Veți învăța cum să gestioneze vastele masinile futurist, upgrade-le să se gândească de miscari tactice pentru a câștiga echipa de ura dușmanilor. O acțiune concertată cu fracțiunea da încredere și sentimentul că ești poderzhat cu siguranță aliați de încredere, dă emoție. Extracția de resurse valoroase și cucerirea de teritorii - un stimulent bun pentru a da toate cele bune din plin de pe câmpul de luptă. Steel Legions evenimente online, dezvolta într-o realitate alternativă. Alegerea partidul pentru care se va lupta până la moarte, ai determina prezenta drumul tău în viață în această lume plină de culoare și în același timp crud.

Există o posibilitate Legions Steel juca fără a instala un client. Dar, dacă doriți, puteți descărca un client de dimensiuni mici. Cerințe de sistem pentru joc sunt diferite modestie. Parametri principali - sistem de operare Windows, procesor Pentium , un browser modern și o conexiune la internet. Veți fi, de asemenea, a cerut să se înregistreze în joc Steel Legions, care va deschide ușa și în univers necunoscut unde furie saturate evenimente sângeroase. Cont este creat după cum urmează: A intrat numele de utilizator, parola gândit, relatărilor adresa de e-mail și data nașterii. Apoi, va trebui să bifați că sunteți de acord cu termenii și condițiile proiectului nominalizat de confidențialitate și Steel Legions înregistrarea este finalizată.

După cum sa menționat deja, pentru a juca Legions Steel, trebuie să alegeți o parte. Legions Steel, Rebels Pandora, Teritoriile de Aur și Tundran Warriors постоянноконфликтуютдругсдругом . Empire Phoenix este situat în teren muntos rece. Locuitorii din această fracțiune prefera un mod rațional de viață, deoarece acestea sunt complet răsfățat. Și acestea sunt utilizate în prealabil pentru a planifica orice eveniment. Pandora este, de asemenea, soarta rebelilor nu se deda. Ei trăiesc în deșert, unde nu există nici o posibilitate de a extrage resurse naturale. Cu toate acestea, reprezentanți ai fracțiunii câștiga înapoi ei de la rivalii lor, și astfel pot păstra pe linia de plutire. Lucruri complet diferite în Teritoriile de Aur. Toate în abundență aici, iar oamenii nu vor ști nevoile. O astfel de viață le-a făcut oarecum leneș și indecis atunci când vine vorba de problemele militare serioase. De viață risipitor le place, și de ce schimba nimic atunci când bogăția în sine este plutind în mâini. Warriors of Nature - cea mai severă formatiunii. Ea a făcut astfel de condiții nefavorabile de trai. Copii ale naturii au învățat să se adapteze la diferite condiții, așa că nu frică de dificultăți. În plus, le place doar țara lor și sunt dispuși să rupă orice loc pe oricine îndrăznește să atenteze la proprietatea lor.

Din complot jocului se bazează pe ostilităților, pace vă pot doar să viseze. Potențiali dușmani sunt fracțiuni de alți jucători. Amintiți-vă că mai otvoyuete teren - așa va facțiune dvs. influent în vastul univers virtual. De asemenea, trebuie să lupte cu jefuitori care și se străduiesc să ia proprietatea dumneavoastra. Nu este o oportunitate de a face o fura resurse. Nu te obosi, nu e chiar un mod corect de a face rost de mijloacele necesare. La urma urmei, acest război se va potrivi cu toate facilitățile pe care le atinge doar scopul nostru. Amintiți-vă că bogăția ne permite să îmbunătățească tehnica, care se află în posesia dumneavoastră. O tehnica de puternic - cheia succesului în operațiuni militare. Nu uitați să aibă grijă de armele potrivite. Rezervoare poate fi instalat pe diferite module, sisteme, instrumente, și chiar arme.

Este demn de menționat faptul că în joc Steel Legions Veți participa nu numai în luptele eterne. Există mai multe clase care ar trebui să acorde atenție la timpul lor liber. De exemplu, comerț. Personalul există o piață în fiecare imperiu Marketplace. Și ea va fi de acord, foarte convenabil.

Jocuri de oțel Legions pregătit pentru tine o mulțime de surprize plăcute. Stil mașină science fiction porazhat imaginatia ta. Grafica 3D dă un sentiment de realitate. Și capacitatea de a aplica competențe strategice vor fi savurat de către oricine care vrea pentru a obține rezultate amețitoare. Dezvoltatorii de jocuri, compania splitscreen Studios GmbH, au încercat tot posibilul pentru a se asigura că veți obține plăcerea maximă de la gameplay-ul. Rămâne doar să vă urez un joc de pasiune si o atitudine pozitiva!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more